Povezane vesti
Španci osudili Hrvata: Luka Modrić je uradio nešto što je žestoko iznerviralo navijače Real Madrida
Večernje novosti 14.06.2022
Hrvatska je ostvarila veliku pobedu nad Francuskom (1:0) u okviru četvrtog kola Lige nacija. Luka Modrić je ponovo perfektno dirigovao igrom svog tima i pokazao da je iako u poznim igračkim godinama i dalje jedan od najboljih fudbalera sveta. Foto AP… »
Navijači "razapeli" modrića zbog onoga što je tražio od mbapea: Ja sam u šoku, odmah neka spali to! (video)
Mondo 14.06.2022
Kilijan Mbape je zamalo postao fudbaler Real Madrida, a zbog onoga što je uradio klubu sada ga navijači mrze. Kilijan Mbape je zamalo postao fudbaler Real Madrida, a zbog onoga što je uradio klubu sada ga navijači mrze. Hrvatska je ostvarila veliku… »
Kako je Modrić razbesneo neke navijače Reala? „U šoku sam“
Sport klub 14.06.2022
Ko bi pomislio da bezazlen gest poput razmene dresove može da izazove bilo čiji gnev? Ipak, baš to se dogodilo Luki Modriću, koji je posle pobede Hrvatske nad Francuskom u Ligi nacija (1:0) razmenio dresove sa Kilijanom Mbapeom. Francuski napadač… »
Vesti dana »
"Telom je zaštitila dete!" Oglasio se otac majke heroine sa Cetinja: Ranjena Marija sa mališanom u rukama bežala od pomahnitalog ubice - otkrio njeno stanje!
Kurir pre 1 satjoš 35 povezanih
Prosvetari reagovali na Vučevićeve pretnje: Ne plašimo se, nećemo popustiti pred pritiscima
N1 Info pre 2 satajoš 28 povezanih
Advokat Janković o objavljivanju fotografija pasoša dvojice studenata: Direktan poziv na ugrožavanje njihove bezbednosti
Insajder pre 1 satjoš 20 povezanih