Повезане вести

Шпанци осудили Хрвата: Лука Модрић је урадио нешто што је жестоко изнервирало навијаче Реал Мадрида

Шпанци осудили Хрвата: Лука Модрић је урадио нешто што је жестоко изнервирало навијаче Реал Мадрида

Вечерње новости 14.06.2022
Хрватска је остварила велику победу над Француском (1:0) у оквиру четвртог кола Лиге нација. Лука Модрић је поново перфектно дириговао игром свог тима и показао да је иако у позним играчким годинама и даље један од најбољих… »
Како је Модрић разбеснео неке навијаче Реала? „У шоку сам“

Како је Модрић разбеснео неке навијаче Реала? „У шоку сам“

Спорт клуб 14.06.2022
Ко би помислио да безазлен гест попут размене дресове може да изазове било чији гнев? Ипак, баш то се догодило Луки Модрићу, који је после победе Хрватске над Француском у Лиги нација (1:0) разменио дресове са Килијаном Мбапеом… »
Навијачи "разапели" модрића због онога што је тражио од мбапеа: Ја сам у шоку, одмах нека спали то! (видео)

Навијачи "разапели" модрића због онога што је тражио од мбапеа: Ја сам у шоку, одмах нека спали то! (видео)

Мондо 14.06.2022
Килијан Мбапе је замало постао фудбалер Реал Мадрида, а због онога што је урадио клубу сада га навијачи мрзе. Килијан Мбапе је замало постао фудбалер Реал Мадрида, а због онога што је урадио клубу сада га навијачи мрзе. Хрватска… »

Вести дана »