Povezane vesti

Pokrenula je međunarodnu potragu za nestalim dečkom – pobesnela kad ga je našla

Pokrenula je međunarodnu potragu za nestalim dečkom – pobesnela kad ga je našla

Nova 14.06.2022
Otišao je u Veliku Britaniju i nikad se nije vratio. Rejčel Voters (26) je ispratila svog dečka Pola (40) u „posetu“ Velikoj Britaniji u aprilu, i od tada se ne javlja. Šest nedelja kasnije, napisala je poruku u jednoj Facebook grupi i zamolila za… »
Žena zavapila na Fejsbuku: "Pomozite! Moj dečko je pre mesec i po dana otišao kod svojih u posetu i ne javlja se, jako sam…

Žena zavapila na Fejsbuku: "Pomozite! Moj dečko je pre mesec i po dana otišao kod svojih u posetu i ne javlja se, jako sam…

Blic 14.06.2022
Amerikanka Rejčel Voters 2019. godine se sa svojim partnerom, Britancem Pol MekGijem, preselila u Šendžen u Kini. Nakon dve godine zajedničkog života Pol je u aprilu odlučio da ode u Norvič u posetu svojim roditeljima, ali se nikada nije vratio… »
Pokrenula potragu za nestalim dečkom, prijatelj šokirao informacijom: Odmah je uklonila objavu - "Dao je sebi šansu..."

Pokrenula potragu za nestalim dečkom, prijatelj šokirao informacijom: Odmah je uklonila objavu - "Dao je sebi šansu..."

Mondo 14.06.2022
Nakon šest nedelja odsustva muškarca, žena je pokrenula potragu, pa doživela ono što je najmanje očekivala. Nakon šest nedelja odsustva muškarca, žena je pokrenula potragu, pa doživela ono što je najmanje očekivala. Profesionalna odbojkašica… »

Vesti dana »