Povezane vesti
Neodoljivo liči na NBA zvezdu, ušao na teren, pa ga doživotno izbacili iz hale
Nova 14.06.2022
Ni sam nije verovao da će uspeti Jutjuber Douson Garli, poznatiji kao „Daws“ privukao je pažnju javnosti pred peti meč finalne serije NBA lige između Golden Stejt Voriorsa i Boston Seltiksa. Naime, jutjuber neodoljivo podseća na zvezdu Voriorsa Kleja… »
Dvojnik Kleja Tompsona nikada više neće gledati Golden Stejt: Varao obezbeđenje, ulazio na parket, pa dobio zabranu!
Mondo 14.06.2022
Samo što nije zaigrao za Golden Stejt u NBA ligi, a sada više nikada neće moći ni da ih gleda. Samo što nije zaigrao za Golden Stejt u NBA ligi, a sada više nikada neće moći ni da ih gleda. Da li je vredelo 10.000 dolara? Apsolutno! Čovek koji fizički… »
Dolijao dvojnik Kleja Tompsona: Prevario obezbeđenje i ušao na teren tokom zagrevanja, dobio doživotnu zabranu ali se ne kaje…
Večernje novosti 14.06.2022
DOSON GERLI, imitator košarkaša Golden Stejta Kleja Tompsona, dobio je doživotnu zabranu ulaska u dvoranu Voriorsa nakon što je prošao pored pet nivoa obezbeđenja, ušao na glavni teren i 10 minuta šutirao na koš pre nego što je otkriven. FOTO: EPA Doson… »
Vesti dana »

Hitno upozorenje RHMZ-a za istočnu Srbiju: Očekuju se intenzivni pljuskovi sa gradom
RTV pre 38 minutajoš 33 povezane

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom u Kruševcu
Naslovi.ai pre 3 satajoš 23 povezane

„Dule, treći put častiš“: Naprednjak koji je u novembru napao studente ispred FDU, sinoć u prvoj liniji odbrane prostorija SNS
Nova pre 3 satajoš 20 povezanih

Stevandić za RTS: Milorad Dodik nije "stolica" već politika, ne mogu ga staviti iza rešetaka
RTS pre 9 minutajoš 98 povezanih

Milićević: Neće tu biti nikakvo stvarno suđenje, sve je to predstava - verovatno će me isključiti iz crkve zbog mojih javnih istupa
N1 Info pre 2 satajoš 16 povezanih