Povezane vesti
"Putin mi se ne javlja, a bili smo dobri..." Puklo prijateljstvo, Berluskoni očajan: Ja sam ga nagovorio da povuče trupe
Mondo 14.06.2022
Bivši Italijanski premijer se prisetio i jednog događaja iz 2008. godine, kada je razgovarao sa Putinom! Bivši Italijanski premijer se prisetio i jednog događaja iz 2008. godine, kada je razgovarao sa Putinom! Bivši italijanski premijer je otkrio da… »
"Zvao sam Putina, ali mi se SAD ne: Javlja..." Berluskoni se hvalio kako je 2008. ruskog predsednika "držao" na slušalici 5…
Blic 13.06.2022
"Nisam se čuo s Putinom u zadnje vreme. Bili smo jako dobri prijatelji, nazvao sam ga dva puta početkom ove operacije, ali nije mi se javio", kazao je u nedelju bivši italijanski premijer i političar ozbiljno opterećen korupcijskim aferama Silvio… »
Vesti dana »
Devojku vozio na krovu automobila: Strašna scena tokom studentske blokade u Beogradu: Bez zaustavljanja prošao kroz studente, išao preko trotoara i šina (video)
Blic pre 5 minutajoš 92 povezane
Studenti i građani počeli da se okupljaju kod Pravnog fakulteta, blokiran saobraćaj
Beta pre 4 satijoš 13 povezanih
EU u Srbiji o pokušaju ubistva studentkinje: Očekujemo brzu istragu
Radio 021 pre 1 satjoš 38 povezanih
Hronologija slučaja ubistva Olivera Ivanovića: Godine bez odgovora
BBC News pre 5 satijoš 40 povezanih
Šutanovac bio ministar odbrane u dva navrata i stranački lider. Šta još piše u biografiji novog ambasadora Srbije u SAD
Kurir pre 2 satajoš 37 povezanih