Povezane vesti
"Putin mi se ne javlja, a bili smo dobri..." Puklo prijateljstvo, Berluskoni očajan: Ja sam ga nagovorio da povuče trupe
Mondo 14.06.2022
Bivši Italijanski premijer se prisetio i jednog događaja iz 2008. godine, kada je razgovarao sa Putinom! Bivši Italijanski premijer se prisetio i jednog događaja iz 2008. godine, kada je razgovarao sa Putinom! Bivši italijanski premijer je otkrio da li… »
"Zvao sam Putina, ali mi se SAD ne: Javlja..." Berluskoni se hvalio kako je 2008. ruskog predsednika "držao" na slušalici 5…
Blic 13.06.2022
"Nisam se čuo s Putinom u zadnje vreme. Bili smo jako dobri prijatelji, nazvao sam ga dva puta početkom ove operacije, ali nije mi se javio", kazao je u nedelju bivši italijanski premijer i političar ozbiljno opterećen korupcijskim aferama Silvio… »
Vesti dana »

Tramp potpisao izvršnu naredbu o novim carinama koje stupaju na snagu sledeće nedelje
RTV pre 26 minutajoš 9 povezanih

"To je onaj kamenčić u cipeli koji me žulja" Blagojević izbacio Ukrajince, pa imao poruku za Grobare
Kurir pre 7 satijoš 13 povezanih

"Ono što Rusija radi je odvratno": Tramp se oglasio posle žestokog napada na Kijev
Kurir pre 6 satijoš 9 povezanih

Danas sunčano, padavine se ne očekuju: Maksimalna temperatura do 32 stepena
N1 Info pre 31 minutajoš 1 povezana

Hitna pomoć: Noć bez teških povreda, većina intervencija na javnim mestima zbog alkoholisanosti
N1 Info pre 6 minutajoš 4 povezane