Повезане вести

Матић: Надам се да ћемо Мурињо и ја заједничким радом постићи велике ствари

Матић: Надам се да ћемо Мурињо и ја заједничким радом постићи велике ствари

Н1 Инфо 14.06.2022
Бивши репрезентативац Србије Немања Матић представљен је у Роми, у коју је дошао на изричит захтев тренера Жозеа Муриња. Куда Португалац, ту иде и Србин. Када се Мурињо вратио у Челси, инсистирао је и да се Матић врати на… »
Матић: Због Муриња нисам имао дилеме

Матић: Због Муриња нисам имао дилеме

Спорт клуб 14.06.2022
Бивши репрезентативац Србије Немања Матић представљен је у Роми, у коју је дошао на изричит захтев тренера Жозеа Муриња. Куда Португалац, ту иде и Србин. Када се Мурињо вратио у Челси, инсистирао је и да се Матић врати на… »
Матић на представљању: Почаствован сам што сам у Роми (видео)

Матић на представљању: Почаствован сам што сам у Роми (видео)

Спортски журнал 14.06.2022
Матић ће трећи пут у каријери сарађивати са Жозеом Мурињом. Победник првог издања Лиге конференција, Рома, данас је званично представила бившег репрезентативца Србије Немању Матића као ново појачање. Искусни везиста на… »
Немања Матић потписао једногодишњи уговор са Ромом

Немања Матић потписао једногодишњи уговор са Ромом

Данас 14.06.2022
Досадашњи фудбалер Манчестер јунајтеда Немања Матић потписао је данас једногодишњи уговор са Ромом. Српски фудбалер је као слободан играч прешао у Рому, за коју ће играти до 30. јуна 2023. године. „Задовољан сам и почаствован… »
Мурињов омиљени војник је стигао у Рим - рома представила немању Матића: Португалац трећи пут довео српског фудбалера

Мурињов омиљени војник је стигао у Рим - рома представила немању Матића: Португалац трећи пут довео српског фудбалера

Мондо 14.06.2022
Завршен је први летњи посао за рому и Жозеа Муриња, представљен је немања Матић. Завршен је први летњи посао за рому и Жозеа Муриња, представљен је немања Матић. Званично је, Немања Матић је прво летње појачање Жозеа… »
Мурињо открио зашто не може без Матића: Лојалан, доследан, амбициозан

Мурињо открио зашто не може без Матића: Лојалан, доследан, амбициозан

Нова 14.06.2022
Посебна веза између тренера и играча Искусни српски везиста и бивши репрезентативац Немања Матић потписао је уговор са Ромом, где ће по трећи пут у каријери сарађивати са Жозеом Мурињом. Португалски стручњак је на Матића… »
Немања Матић стигао у Рим, са Ромом потписује једногодишњи уговор (ВИДЕО)

Немања Матић стигао у Рим, са Ромом потписује једногодишњи уговор (ВИДЕО)

Данас 14.06.2022
Бивши српски репрезентативац и везиста Манчестер јунајтеда Немања Матић допутовао је данас у Рим, где би требало да потпише једногодишњи уговор са Ромом. Матић у Рому стиже као слободн играч јер му је истекао уговор са… »

Вести дана »