Повезане вести
Матић: Надам се да ћемо Мурињо и ја заједничким радом постићи велике ствари
Н1 Инфо 14.06.2022
Бивши репрезентативац Србије Немања Матић представљен је у Роми, у коју је дошао на изричит захтев тренера Жозеа Муриња. Куда Португалац, ту иде и Србин. Када се Мурињо вратио у Челси, инсистирао је и да се Матић врати на… »
Матић: Због Муриња нисам имао дилеме
Спорт клуб 14.06.2022
Бивши репрезентативац Србије Немања Матић представљен је у Роми, у коју је дошао на изричит захтев тренера Жозеа Муриња. Куда Португалац, ту иде и Србин. Када се Мурињо вратио у Челси, инсистирао је и да се Матић врати на… »
Матић на представљању: Почаствован сам што сам у Роми (видео)
Спортски журнал 14.06.2022
Матић ће трећи пут у каријери сарађивати са Жозеом Мурињом. Победник првог издања Лиге конференција, Рома, данас је званично представила бившег репрезентативца Србије Немању Матића као ново појачање. Искусни везиста на… »
Немања Матић потписао једногодишњи уговор са Ромом
Данас 14.06.2022
Досадашњи фудбалер Манчестер јунајтеда Немања Матић потписао је данас једногодишњи уговор са Ромом. Српски фудбалер је као слободан играч прешао у Рому, за коју ће играти до 30. јуна 2023. године. „Задовољан сам и почаствован… »
Мурињов омиљени војник је стигао у Рим - рома представила немању Матића: Португалац трећи пут довео српског фудбалера
Мондо 14.06.2022
Завршен је први летњи посао за рому и Жозеа Муриња, представљен је немања Матић. Завршен је први летњи посао за рому и Жозеа Муриња, представљен је немања Матић. Званично је, Немања Матић је прво летње појачање Жозеа… »
Мурињо открио зашто не може без Матића: Лојалан, доследан, амбициозан
Нова 14.06.2022
Посебна веза између тренера и играча Искусни српски везиста и бивши репрезентативац Немања Матић потписао је уговор са Ромом, где ће по трећи пут у каријери сарађивати са Жозеом Мурињом. Португалски стручњак је на Матића… »
Немања Матић стигао у Рим, са Ромом потписује једногодишњи уговор (ВИДЕО)
Данас 14.06.2022
Бивши српски репрезентативац и везиста Манчестер јунајтеда Немања Матић допутовао је данас у Рим, где би требало да потпише једногодишњи уговор са Ромом. Матић у Рому стиже као слободн играч јер му је истекао уговор са… »
Вести дана »

"Будућност региона лежи у заједничкој безбедности"! Мандић: Показано јединство српског народа, посведочена славна историја Србије и Црне Горе
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана

Председник изнео бројеве: Колико је људи присуствовало војној паради у Београду, а колико је протестовало
Данас пре 6 сатијош 2 повезане

Званично од данас! Нова накнада за радне визе за САД ступа на снагу: Ево за кога не важе и колико ће коштати
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана