Povezane vesti
Matić: Zbog Murinja nisam imao dileme
Sport klub 14.06.2022
Bivši reprezentativac Srbije Nemanja Matić predstavljen je u Romi, u koju je došao na izričit zahtev trenera Žozea Murinja. Kuda Portugalac, tu ide i Srbin. Kada se Murinjo vratio u Čelsi, insistirao je i da se Matić vrati na Stamford Bridž. Kada… »
Matić: Nadam se da ćemo Murinjo i ja zajedničkim radom postići velike stvari
N1 Info 14.06.2022
Bivši reprezentativac Srbije Nemanja Matić predstavljen je u Romi, u koju je došao na izričit zahtev trenera Žozea Murinja. Kuda Portugalac, tu ide i Srbin. Kada se Murinjo vratio u Čelsi, insistirao je i da se Matić vrati na Stamford Bridž. Kada… »
Nemanja Matić potpisao jednogodišnji ugovor sa Romom
Danas 14.06.2022
Dosadašnji fudbaler Mančester junajteda Nemanja Matić potpisao je danas jednogodišnji ugovor sa Romom. Srpski fudbaler je kao slobodan igrač prešao u Romu, za koju će igrati do 30. juna 2023. godine. „Zadovoljan sam i počastvovan što sam došao… »
Matić na predstavljanju: Počastvovan sam što sam u Romi (video)
Sportski žurnal 14.06.2022
Matić će treći put u karijeri sarađivati sa Žozeom Murinjom. Pobednik prvog izdanja Lige konferencija, Roma, danas je zvanično predstavila bivšeg reprezentativca Srbije Nemanju Matića kao novo pojačanje. Iskusni vezista na Olimpiko stiže kao… »
Murinjov omiljeni vojnik je stigao u Rim - roma predstavila nemanju Matića: Portugalac treći put doveo srpskog fudbalera
Mondo 14.06.2022
Završen je prvi letnji posao za romu i Žozea Murinja, predstavljen je nemanja Matić. Završen je prvi letnji posao za romu i Žozea Murinja, predstavljen je nemanja Matić. Zvanično je, Nemanja Matić je prvo letnje pojačanje Žozea Murinja u Romi… »
Murinjo otkrio zašto ne može bez Matića: Lojalan, dosledan, ambiciozan
Nova 14.06.2022
Posebna veza između trenera i igrača Iskusni srpski vezista i bivši reprezentativac Nemanja Matić potpisao je ugovor sa Romom, gde će po treći put u karijeri sarađivati sa Žozeom Murinjom. Portugalski stručnjak je na Matića računao i u Čelsiju… »
Nemanja Matić stigao u Rim, sa Romom potpisuje jednogodišnji ugovor (VIDEO)
Danas 14.06.2022
Bivši srpski reprezentativac i vezista Mančester junajteda Nemanja Matić doputovao je danas u Rim, gde bi trebalo da potpiše jednogodišnji ugovor sa Romom. Matić u Romu stiže kao slobodn igrač jer mu je istekao ugovor sa Mančester junajtedom, a… »
Vesti dana »
Prenos, Švajcarska - Srbija: Piksi odabrao sastav i to kakav
Večernje novosti pre 1 minutjoš 27 povezanih
Švajcarska vodi 2:0 protiv Srbije u Bili Džin King kupu
Sportski žurnal pre 12 minutajoš 22 povezane