Povezane vesti

Matić: Zbog Murinja nisam imao dileme

Matić: Zbog Murinja nisam imao dileme

Sport klub 14.06.2022
Bivši reprezentativac Srbije Nemanja Matić predstavljen je u Romi, u koju je došao na izričit zahtev trenera Žozea Murinja. Kuda Portugalac, tu ide i Srbin. Kada se Murinjo vratio u Čelsi, insistirao je i da se Matić vrati na Stamford Bridž. Kada… »
Matić: Nadam se da ćemo Murinjo i ja zajedničkim radom postići velike stvari

Matić: Nadam se da ćemo Murinjo i ja zajedničkim radom postići velike stvari

N1 Info 14.06.2022
Bivši reprezentativac Srbije Nemanja Matić predstavljen je u Romi, u koju je došao na izričit zahtev trenera Žozea Murinja. Kuda Portugalac, tu ide i Srbin. Kada se Murinjo vratio u Čelsi, insistirao je i da se Matić vrati na Stamford Bridž. Kada… »
Nemanja Matić potpisao jednogodišnji ugovor sa Romom

Nemanja Matić potpisao jednogodišnji ugovor sa Romom

Danas 14.06.2022
Dosadašnji fudbaler Mančester junajteda Nemanja Matić potpisao je danas jednogodišnji ugovor sa Romom. Srpski fudbaler je kao slobodan igrač prešao u Romu, za koju će igrati do 30. juna 2023. godine. „Zadovoljan sam i počastvovan što sam došao… »
Matić na predstavljanju: Počastvovan sam što sam u Romi (video)

Matić na predstavljanju: Počastvovan sam što sam u Romi (video)

Sportski žurnal 14.06.2022
Matić će treći put u karijeri sarađivati sa Žozeom Murinjom. Pobednik prvog izdanja Lige konferencija, Roma, danas je zvanično predstavila bivšeg reprezentativca Srbije Nemanju Matića kao novo pojačanje. Iskusni vezista na Olimpiko stiže kao… »
Murinjov omiljeni vojnik je stigao u Rim - roma predstavila nemanju Matića: Portugalac treći put doveo srpskog fudbalera

Murinjov omiljeni vojnik je stigao u Rim - roma predstavila nemanju Matića: Portugalac treći put doveo srpskog fudbalera

Mondo 14.06.2022
Završen je prvi letnji posao za romu i Žozea Murinja, predstavljen je nemanja Matić. Završen je prvi letnji posao za romu i Žozea Murinja, predstavljen je nemanja Matić. Zvanično je, Nemanja Matić je prvo letnje pojačanje Žozea Murinja u Romi… »
Murinjo otkrio zašto ne može bez Matića: Lojalan, dosledan, ambiciozan

Murinjo otkrio zašto ne može bez Matića: Lojalan, dosledan, ambiciozan

Nova 14.06.2022
Posebna veza između trenera i igrača Iskusni srpski vezista i bivši reprezentativac Nemanja Matić potpisao je ugovor sa Romom, gde će po treći put u karijeri sarađivati sa Žozeom Murinjom. Portugalski stručnjak je na Matića računao i u Čelsiju… »
Nemanja Matić stigao u Rim, sa Romom potpisuje jednogodišnji ugovor (VIDEO)

Nemanja Matić stigao u Rim, sa Romom potpisuje jednogodišnji ugovor (VIDEO)

Danas 14.06.2022
Bivši srpski reprezentativac i vezista Mančester junajteda Nemanja Matić doputovao je danas u Rim, gde bi trebalo da potpiše jednogodišnji ugovor sa Romom. Matić u Romu stiže kao slobodn igrač jer mu je istekao ugovor sa Mančester junajtedom, a… »

Vesti dana »

Prenos, Švajcarska - Srbija: Piksi odabrao sastav i to kakav

Prenos, Švajcarska - Srbija: Piksi odabrao sastav i to kakav

Večernje novosti pre 1 minutjoš 27 povezanih
UŽIVO: Partizan mora da pobedi, cveće za preminulog navijača

UŽIVO: Partizan mora da pobedi, cveće za preminulog navijača

Sport klub pre 1 minutjoš 27 povezanih
Sutra u Srbiji oblačno, ujutro do minus tri stepena

Sutra u Srbiji oblačno, ujutro do minus tri stepena

Novi magazin pre 7 satijoš 26 povezanih
Švajcarska vodi 2:0 protiv Srbije u Bili Džin King kupu

Švajcarska vodi 2:0 protiv Srbije u Bili Džin King kupu