Povezane vesti
Miki Manojlović postao vitez umetnosti i književnosti: Glumcu uručen francuski orden, a evo ko mu je bio podrška
Kurir 14.06.2022
Glumcu Predragu Mikiju Manojloviću danas je u Beogradu uručen francuski orden Viteza umetnosti i književnosti. Veliko priznanje mu je u ime francuske ministarke kulture uručio ambasador Francuske u Srbiji Pjer Košar rekavši da Manojlović neumorno radi na… »
Orden viteza Mikiju Manojloviću: Pamtim tatin uzvik „Živela Francuska“
Nova 14.06.2022
Danas je "fića" relikvija ali još uvek čujem radostan smeh i glasan uzvik "Živela Francuska" koji je izgovorio moj otac i baku Francuskinju koja mi je na odru tiho rekla: "Govori mi na francuskom", ispričao je u svom govoru Miki Manojlović primajući… »
Mikiju Manojloviću uručen francuski orden
Dnevnik 14.06.2022
BEOGRAD: Glumcu Miodragu Mikiju Manojloviću danas je ambasador Francuske Pjer Košar uručio Orden umetnosti i književnosti u rangu viteza. "U ime ministarke kulture Francuske proglašavam Vas Vitezom književnosti i umetnosti", rekao je Košar uručujući… »
Predragu Mikiju Manojloviću uručen francuski orden Viteza umetnosti
N1 Info 14.06.2022
Glumcu Predragu Mikiju Manojloviću uručen je francuski orden Viteza umetnosti i književnosti. Orden mu je uručio ambasador Francuske Pjer Košar u ime Ministarke kulture Francuske. „Vi neumorno radite na povezivanju Francuske i Srbije, kao i zemalja… »
Vesti dana »
Srbi veruju dinaru: Nastavljen rast štednje u drugoj polovini 2025.
B92 pre 35 minutajoš 29 povezanih
Samoopredeljenje ocenilo zahtev za kažnjavanje Tačija i drugih kao "politički čin", Osmani poručila da je rat OVK bio "pravedan"
N1 Info pre 4 minutajoš 34 povezane
Orban čestitao Karanu na izbornoj pobedi za predsednika Republike Srpske
Euronews pre 40 minutajoš 79 povezanih
Kućni pritvor osumnjičenom za prošlogodišnji napad na novinarsku ekipu N1
Danas pre 6 satijoš 8 povezanih