Povezane vesti

Orden viteza Mikiju Manojloviću: Pamtim tatin uzvik „Živela Francuska“

Orden viteza Mikiju Manojloviću: Pamtim tatin uzvik „Živela Francuska“

Nova 14.06.2022
Danas je "fića" relikvija ali još uvek čujem radostan smeh i glasan uzvik "Živela Francuska" koji je izgovorio moj otac i baku Francuskinju koja mi je na odru tiho rekla: "Govori mi na francuskom", ispričao je u svom govoru Miki Manojlović… »
Miki Manojlović postao vitez umetnosti i književnosti: Glumcu uručen francuski orden, a evo ko mu je bio podrška

Miki Manojlović postao vitez umetnosti i književnosti: Glumcu uručen francuski orden, a evo ko mu je bio podrška

Kurir 14.06.2022
Glumcu Predragu Mikiju Manojloviću danas je u Beogradu uručen francuski orden Viteza umetnosti i književnosti. Veliko priznanje mu je u ime francuske ministarke kulture uručio ambasador Francuske u Srbiji Pjer Košar rekavši da Manojlović neumorno… »
Mikiju Manojloviću uručen francuski orden

Mikiju Manojloviću uručen francuski orden

Dnevnik 14.06.2022
BEOGRAD: Glumcu Miodragu Mikiju Manojloviću danas je ambasador Francuske Pjer Košar uručio Orden umetnosti i književnosti u rangu viteza. "U ime ministarke kulture Francuske proglašavam Vas Vitezom književnosti i umetnosti", rekao je Košar… »
Predragu Mikiju Manojloviću uručen francuski orden Viteza umetnosti

Predragu Mikiju Manojloviću uručen francuski orden Viteza umetnosti

N1 Info 14.06.2022
Glumcu Predragu Mikiju Manojloviću uručen je francuski orden Viteza umetnosti i književnosti. Orden mu je uručio ambasador Francuske Pjer Košar u ime Ministarke kulture Francuske. „Vi neumorno radite na povezivanju Francuske i Srbije, kao i zemalja… »

Vesti dana »