Повезане вести

Вулин и Цуцић у Пландишту: Србија показала озбиљност приликом решавања мигрантске кризе

Вулин и Цуцић у Пландишту: Србија показала озбиљност приликом решавања мигрантске кризе

Бета видео 14.06.2022
БЕОГРАД - Србија је једна од ретких земаља у Европи која се према мигрантима односи на хуман начин, а штити начин живота својих градјана, оценили су данас прилком обиласка Тренинг центра за миграције у Пландишту, министар… »
Вулин у Пландишту: Мигрантска криза није прошла и ми ћемо чувати наш начин живота

Вулин у Пландишту: Мигрантска криза није прошла и ми ћемо чувати наш начин живота

РТВ 14.06.2022
ПЛАНДИШТЕ - Председник Радне групе за решавање проблема мешовитих миграционих токова и министар унутрашњих послова Републике Србије Александар Вулин обишао је данас Тренинг центар за миграције у Пландишту и поручио да се наша… »
Вулин: Мигрантска криза није прошла, ми ћемо чувати наш начин живота

Вулин: Мигрантска криза није прошла, ми ћемо чувати наш начин живота

Н1 Инфо 14.06.2022
Председник Радне групе за решавање проблема мешовитих миграционих токова и министар унутрашњих послова Александар Вулин обишао је Тренинг центар за миграције у Пландишту и поручио да се наша држава током трајања мигрантске… »

Вести дана »