Povezane vesti

Darvin Nunjez zadužio Liverpulov dres s brojem 27

Darvin Nunjez zadužio Liverpulov dres s brojem 27

Sport klub 14.06.2022
Nakon uspešnog dobijanja radne dozvole i međunarodnog sertifikata Liverpul je kompletirao ugovor sa dojučerašnji golgeterom lisabonske Benfike Darvinom Nunjezom. Transfer 22-godišnjeg Urugvajca zvanično iznosi 64 miliona funti (75 miliona evra), ali… »
Klop: Znam da će Darvin Nunjez oduševiti navijače Liverpula

Klop: Znam da će Darvin Nunjez oduševiti navijače Liverpula

Sport klub 14.06.2022
Menadžer Liverpula Jirgen Klop rekao je za zvanični sajt kluba da je oduševljen što će imati priliku da neguje talente Darvina Nunjeza, za koje već smatra da savršeno odgovaraju njegovom timu. Mladi urugvajski napadač potpisao je šestogodišnji… »
Klop doveo igrača za 100 miliona evra, a pričao je da nikad neće: "Dan kada to postane fudbal, ja neću biti ovde..."

Klop doveo igrača za 100 miliona evra, a pričao je da nikad neće: "Dan kada to postane fudbal, ja neću biti ovde..."

Mondo 14.06.2022
Liverpul je predstavio Darvina Nunjeza, doskorašnjeg golgetera Benfike. Liverpul je predstavio Darvina Nunjeza, doskorašnjeg golgetera Benfike. Govorio je Jirgen Klop svojevremeno da nikada neće dovoditi fudbalere u transferima vrednim 100.000.000… »
Liverpul predstavio Darvina, a na leđima broj miljenika navijača!

Liverpul predstavio Darvina, a na leđima broj miljenika navijača!

Sportske.net 14.06.2022
Fudbalski klub Liverpul potvrdio je upravo transfer Darvina Nunjeza iz Benfike. Nakon što je to učinio portugalski klub, sada je i Liverpul - Redsi su platili 75 miliona evra odmah, a sa bonusima obeštećenje može da dostigne astronomskih 100 miliona… »

Vesti dana »