Povezane vesti
Veliko srce Žane iz Čačka koja je dala krv 80 puta: "Kad znam šta dajem i kome dajem, snage u meni uvek ima"
Telegraf 14.06.2022
Ponosni na svoju sugrađanku su u Crvenom krstu u Čačku, gde kažu da bi njeno dobročinstvo trebalo da posluži kao primer mnogima. Dobrovoljni davaoci krvi širom sveta obeležili su dan samo njima posvećen, a što su i te kako zaslužili svojom nesebičnom… »
Kad znam šta dajem i kome dajem, snage u meni uvek ima: Hrabra Čačanka nije štedela svoju krv, pa čak i kad se našla van…
RINA 14.06.2022
Pretraga Registracija Kad znam šta dajem i kome dajem, snage u meni uvek ima: Hrabra Čačanka nije štedela svoju krv, pa čak i kad se našla van granica Srbije bila je spremna da pomogne (FOTO) Čačak – Dobrovoljni davaoci krvi širom sveta obeležili su dan… »
Vesti dana »

UŽIVO Protesti podrške novopazarskim studentima širom Srbije: Policija koristila biber sprej protiv demonstranata u Novom Sadu, sukobi Žandarmerije i građana u Kraljevu (FOTO, VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

Izrael reagovao na britanski ultimatum: Starmer razbesneo Netanjahua: "Šteti naporima da se postigne primirje"
Blic pre 3 satajoš 2 povezane

Vremenska prognoza za sredu, 30. jul: Danas oblačno sa slabom kišom
Beta pre 55 minutajoš 1 povezana

"Igrali smo kao tim" Milosavljević blistao posle "petarde" Zvezde nad Linkolnom
Kurir pre 1 satjoš 6 povezanih