Povezane vesti
Veliko srce Žane iz Čačka koja je dala krv 80 puta: "Kad znam šta dajem i kome dajem, snage u meni uvek ima"
Telegraf 14.06.2022
Ponosni na svoju sugrađanku su u Crvenom krstu u Čačku, gde kažu da bi njeno dobročinstvo trebalo da posluži kao primer mnogima. Dobrovoljni davaoci krvi širom sveta obeležili su dan samo njima posvećen, a što su i te kako zaslužili svojom… »
Kad znam šta dajem i kome dajem, snage u meni uvek ima: Hrabra Čačanka nije štedela svoju krv, pa čak i kad se našla van…
RINA 14.06.2022
Pretraga Registracija Kad znam šta dajem i kome dajem, snage u meni uvek ima: Hrabra Čačanka nije štedela svoju krv, pa čak i kad se našla van granica Srbije bila je spremna da pomogne (FOTO) Čačak – Dobrovoljni davaoci krvi širom sveta… »
Vesti dana »

Nevreme na pomolu! Rhmz upozorava: Od ovog datuma stižu jaki pljuskovi, evo gde će biti najgore
Mondo pre 1 satjoš 11 povezanih

uživo RAT U UKRAJINI Karasin: Rusija i SAD nastavljaju pregovore uz međunarodno posredovanje
Euronews pre 38 minutajoš 11 povezanih

Bruka u Beloj kući: Zvaničnici u grupnom ćaskanju planirali napad na Jemen, a sve slučajno video novinar
Blic pre 44 minutajoš 9 povezanih

Dve osobe stradale u požaru u Lazarevcu: Mrtve iz stana izvukli ih vatrogasci
Telegraf pre 1 satjoš 7 povezanih

Tramp besan kako je ispao na ranijem portretu, ali dobio novi od Putina
BBC News pre 9 minutajoš 6 povezanih