Повезане вести

Она ку*ветина хтела да ме смота на дете! Језиве изјаве ријалити учесника који је лажирао смрт оца - Шта ћу кад су дебили

Она ку*ветина хтела да ме смота на дете! Језиве изјаве ријалити учесника који је лажирао смрт оца - Шта ћу кад су дебили

Мондо 15.06.2022
Марко Осмакчић се огласио још једном након монструозног плана да побегне из ријалитија и остави трудну девојку. Марко Осмакчић се огласио још једном након монструозног плана да побегне из ријалитија и остави трудну девојку Пре… »
"Мој отац је све смислио за 3 минута": Марко Осмакчић се огласио после монструозних лажи: "к***етину Вики бих убио да сам…

"Мој отац је све смислио за 3 минута": Марко Осмакчић се огласио после монструозних лажи: "к***етину Вики бих убио да сам…

Блиц 14.06.2022
Целу нацију шокирао је бизарни поступак оца Марка Осмакчића, Фрања, који је излажирао своју смрт, како би преваром и на силу извео свог сина из ријалитија "Задруга 5". Наиме, Маркова породица урадила је нешто незамисливо и… »
Осмакчића чека паклена казна: Лажирао очеву смрт, ударао трудну девојку - ако не уради једну ствар, следи му забрана уласка у…

Осмакчића чека паклена казна: Лажирао очеву смрт, ударао трудну девојку - ако не уради једну ствар, следи му забрана уласка у…

Блиц 14.06.2022
Бивши ријалити учесник Марко Осмакчић, који је заједно са својом породицом згрозио домаћу јавност, када су измислили језиву лаж - лажирали смрт његовог оца само да би побегао из ријалитија "Задруга", телевизији "Пинк" ће морати… »

Вести дана »