Povezane vesti
Ona ku*vetina htela da me smota na dete! Jezive izjave rijaliti učesnika koji je lažirao smrt oca - Šta ću kad su debili
Mondo 15.06.2022
Marko Osmakčić se oglasio još jednom nakon monstruoznog plana da pobegne iz rijalitija i ostavi trudnu devojku. Marko Osmakčić se oglasio još jednom nakon monstruoznog plana da pobegne iz rijalitija i ostavi trudnu devojku Pre nekoliko dana sve je… »
"Moj otac je sve smislio za 3 minuta": Marko Osmakčić se oglasio posle monstruoznih laži: "k***etinu Viki bih ubio da sam…
Blic 14.06.2022
Celu naciju šokirao je bizarni postupak oca Marka Osmakčića, Franja, koji je izlažirao svoju smrt, kako bi prevarom i na silu izveo svog sina iz rijalitija "Zadruga 5". Naime, Markova porodica uradila je nešto nezamislivo i neviđeno u rijalitiji… »
Osmakčića čeka paklena kazna: Lažirao očevu smrt, udarao trudnu devojku - ako ne uradi jednu stvar, sledi mu zabrana ulaska u…
Blic 14.06.2022
Bivši rijaliti učesnik Marko Osmakčić, koji je zajedno sa svojom porodicom zgrozio domaću javnost, kada su izmislili jezivu laž - lažirali smrt njegovog oca samo da bi pobegao iz rijalitija "Zadruga", televiziji "Pink" će morati da isplati novčanu kaznu… »
Vesti dana »

Istraga i hapšenja u slučaju pada nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 156 povezanih

Nove cene goriva u Srbiji i uticaj američkih carina na globalna tržišta i domaću privredu
Naslovi.ai pre 0 minutajoš 41 povezana

SAD uvode nove carine na uvoz iz desetina zemalja, uključujući Srbiju, Kanadu i Severnu Makedoniju; Kosovo ukida carine na američku robu
Naslovi.ai pre 50 minutajoš 65 povezanih

Vremenska prognoza Srbije: Toplo i sunčano do subote, nepogode od nedelje uz stabilizaciju od utorka
Naslovi.ai pre 20 minutajoš 37 povezanih