Povezane vesti
Rosić: Nikad neću preći u Partizan, ja sam navijač Crvene zvezde
Sportski žurnal 15.06.2022
Crvena zvezda je moja prva ljubav i tako će biti dok ne umrem. Volim i poštujem druge, ali ništa nije uporedivo - navodi štoper. Bivši štoper Vojvodine i Brage Lazar Rosić izjavio je danas da nikad ne bi prešao u redove Partizana, preneo je… »
Neće u Partizan, voli Zvezdu!
Sportske.net 15.06.2022
Ekipa Partizana je krenula u obnovu tima od odbrane, klub će biti jači za Zlatana Šehovića, trebalo bi da dođe i Aleksandar Filipović, nekadašnji mladi reprezentativac Srbije i momak koji nastupa za BATE Borisov. Pominjalo se da će Lazar Rosić… »
Štoper kog žele crno-beli ih odjavio: ‘Nikada neću doći, navijam za Zvezdu!’
Hot sport 15.06.2022
Fudbalski klub Partizan pravi velike planove kada je remont tima za novu sezonu u pitanju. Crno-beli će praviti izmene na gotovo svim pozicijama, a kao jedan od onih koji su zanimljivi, u medijima se pojavio Lazar Rosić. Njemu ističe ugovor sa… »
Partizan hoće igrača koji igra "sve pozicije" u odbrani: Stolica ga dobro zna, a već godinama je u Belorusiji!
Mondo 15.06.2022
Partizan želi još pojačanja u odbrani, a nova meta je Aleksandar Filipović iz BATE Borisova. Partizan želi još pojačanja u odbrani, a nova meta je Aleksandar Filipović iz BATE Borisova. Partizan je prelazni rok počeo dovođenjem levog beka… »
Fudbaler o prelasku u Partizan: Neće se desiti, ja sam navijač Zvezde
Nova 15.06.2022
Navijačke strasti prevladale. Partizan je krenuo u rekonstrukciju tima za novu sezonu, a jedna od meta navodno je prema pisanju portugalskih medija Lazar Rosić. Srpski fudbaler već godinama igra u Portugalu, a ugovor mu ističe ovog leta. Nekadašnji… »
Lazar Rosić i Partizan: To se neće dogoditi, ja sam navijač Crvene zvezde
Večernje novosti 15.06.2022
PARTIZAN je krenuo u potragu za štoperom. U pojedinim medijima se pojavila informacija da je crno-belima interesantan Lazar Rosić. Foto: EPA-EFE/OCTAVIO PASSOS Fudbaler rođen u Kragujevcu je prošlu sezonu proveo u portugalskom Moreirenseu. Ugovor sa… »
Nikad neću preći u Partizan, navijam za zvezdu! Šuškalo se da ga crno-beli žele, stigao žestok odgovor iz Portugala...
Mondo 15.06.2022
Srpski štoper Lazar Rosić sigurno neće pojačati Partizan u letnjem prelaznom roku. Srpski štoper Lazar Rosić sigurno neće pojačati Partizan u letnjem prelaznom roku. Partizan je dovođenjem mladog Zlatana Šehovića iz Makabija počeo… »
Vesti dana »

Obustavljen saobraćaj svih međugradskih vozova! "Srbijavoz": Primili smo poziv da su postavljene eksplozivne naprave
Kurir pre 19 minutajoš 12 povezanih

Putin za primirje uz uslove, Zelenski odgovor nazvao manipulativnim
BBC News pre 49 minutajoš 11 povezanih

Objavljen audio snimak članova PSG iz Novog Sada kako planiraju nasilne akcije na protestu u subotu
NIN pre 8 satijoš 7 povezanih

Peking: Kina, Iran i Rusija pokrenuli razgovore o iranskim nuklearnim pitanjima
Al Jazeera pre 54 minutajoš 1 povezana

Usvojen Nacrt ustava Republike Srpske, predviđeno pravo na samoopredeljenje
Sputnik pre 24 minutajoš 4 povezane