Повезане вести

Предао се нападач из теретане на Врачару: Камере га снимиле како мушкарца удара по глави

Предао се нападач из теретане на Врачару: Камере га снимиле како мушкарца удара по глави

Телеграф 15.06.2022
О целом случају обавештено је тужилаштво. Београдској полицији предао се Л. Л. (27) који се сумњичи да је јуче поподне у једној теретани у Беогараду напао и претукао Радула В. (35), сазнаје "Телеграф.рс". Према нашим… »
Предао се насилник из теретане: Претукао младића док је вежбао на Врачару, па сам дошао у полицију! Ово је рекао инспекторима…

Предао се насилник из теретане: Претукао младића док је вежбао на Врачару, па сам дошао у полицију! Ово је рекао инспекторима…

Курир 15.06.2022
Младић (27), осумњичен да је претукао Радула В. (35) у једној теретани у Београду, сам се предао полицији и против њега је поднета кривична пријава у редовном поступку за наношење тешких телесних повреда. Подсетимо, Радуле В… »
Брутално претучен дечко у теретани на Врачару: Полиција трага за насилником

Брутално претучен дечко у теретани на Врачару: Полиција трага за насилником

Нова 15.06.2022
У Ургентни центар јуче је примљен Радуле В. (35) са тешким телесним повредама главе, сазнаје "Телеграф.рс". Он је, наводно, рекао да је претучен у теретани на Врачару док је вежбао, али да не зна момка који га је тукао. Како… »
Напад на Врачару: У теретани претучен мушкарац, расписана потрага за насилником

Напад на Врачару: У теретани претучен мушкарац, расписана потрага за насилником

Телеграф 15.06.2022
Радуле В. претучен је у теретани док је вежбао, а полицији је изјавио да не зна ко га је и због чега напао. У Ургентни центар јуче је примљен Радуле В. (35) са тешким телесним повредама главе, сазнаје "Телеграф.рс". Он је… »

Вести дана »