Повезане вести
Црвена звезда: Ми „државни банкомат“, а други дугују милионе народу
Данас 15.06.2022
Кошаркашки клуб Црвена Звезда издао је саопштење у коме је још једном истакао своју транспарентност у раду и финансијском пословању. Садржај саопштења, у једном сегменту, односи се и на опсервације да је Звезда „државни… »
Звезда се огласила поводом ситуације око пореског дуга
Нови магазин 15.06.2022
Кошаркашки клуб Црвена звезда огласио се данас поводом информација о пореском дугу, са жељом да детаљно објасне ситуацију. "КК Црвена звезда, који је већ дуги низ година најтранспарентнији клуб и своје финансијско пословање је… »
КК ЦЗ: Ми „државни банкомат“, а други дугују милионе народу!
Н1 Инфо 15.06.2022
Кошаркашки клуб Црвена Звезда издао је саопштење у коме је још једном истакао своју транспарентност у раду и финансијском пословању, У сапштењу се помиње „лицемерје“ оних који Звезду називају „државним банкоматом.“ „КК Црвена… »
Огласила се звезда: Тим са Малог Калемегдана одговорио Синиши Малом – ‘Не стављајте нас у исти кош са пореским дужницима!’…
Хот спорт 15.06.2022
Црвено-бели се поново огласили. Ново саопштење црвено-белих које ће подићи прашину у српској јавности. – КК Црвена звезда мтс, који је већ дуги низ година најтранспарентнији клуб и своје финансијско пословање је у више наврата… »
КК ЦЗ: Ми „државни банкомат“, а други дугују милионе народу!
Спорт клуб 15.06.2022
Кошаркашки клуб Црвена Звезда издао је саопштење у коме је још једном истакао своју транспарентност у раду и финансијском пословању, У сапштењу се помиње „лицемерје“ оних који Звезду називају „државним банкоматом.“ „КК Црвена… »
Вести дана »
"Велика част за Србију што сам разговарао са Фон дер Лајен и Коштом": Вучић се огласио из Брисела (фото)
Мондо пре 17 минутајош 27 повезаних
НБС одржава стабилност девизног тржишта уз благе осцилације курса динара према евру
Наслови.аи пре 52 минутајош 32 повезане
Ситуација са НИС-ом и гасом: Вучић о роковима, секундарним санкцијама и диверзификацији снабдевања
Наслови.аи пре 2 минутајош 30 повезаних
Стефановић (ССП): Једино што Вучић може да каже челницима ЕУ је да је Србију отела мафија
Бета пре 5 сатијош 29 повезаних