Повезане вести
Црвена звезда: Ми „државни банкомат“, а други дугују милионе народу
Данас 15.06.2022
Кошаркашки клуб Црвена Звезда издао је саопштење у коме је још једном истакао своју транспарентност у раду и финансијском пословању. Садржај саопштења, у једном сегменту, односи се и на опсервације да је Звезда „државни… »
Звезда се огласила поводом ситуације око пореског дуга
Нови магазин 15.06.2022
Кошаркашки клуб Црвена звезда огласио се данас поводом информација о пореском дугу, са жељом да детаљно објасне ситуацију. "КК Црвена звезда, који је већ дуги низ година најтранспарентнији клуб и своје финансијско пословање је… »
КК ЦЗ: Ми „државни банкомат“, а други дугују милионе народу!
Н1 Инфо 15.06.2022
Кошаркашки клуб Црвена Звезда издао је саопштење у коме је још једном истакао своју транспарентност у раду и финансијском пословању, У сапштењу се помиње „лицемерје“ оних који Звезду називају „државним банкоматом.“ „КК Црвена… »
Огласила се звезда: Тим са Малог Калемегдана одговорио Синиши Малом – ‘Не стављајте нас у исти кош са пореским дужницима!’…
Хот спорт 15.06.2022
Црвено-бели се поново огласили. Ново саопштење црвено-белих које ће подићи прашину у српској јавности. – КК Црвена звезда мтс, који је већ дуги низ година најтранспарентнији клуб и своје финансијско пословање је у више наврата… »
КК ЦЗ: Ми „државни банкомат“, а други дугују милионе народу!
Спорт клуб 15.06.2022
Кошаркашки клуб Црвена Звезда издао је саопштење у коме је још једном истакао своју транспарентност у раду и финансијском пословању, У сапштењу се помиње „лицемерје“ оних који Звезду називају „државним банкоматом.“ „КК Црвена… »
Вести дана »
Ђурић: Србија удвостручила економију, време је за искорак ка ЕУ
Политика пре 4 минутајош 19 повезаних
Србија у друштву Пакистана, Зимбабвеа, Салвадора: Стање грађанских слобода "под репресијом"
Н1 Инфо пре 2 сатајош 12 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији
Наслови.аи пре 19 минутајош 30 повезаних
Временска прогноза за Србију у децембру 2025: стабилно време са маглом и топлим данима
Наслови.аи пре 29 минутајош 17 повезаних