Повезане вести

Црвена звезда: Ми „државни банкомат“, а други дугују милионе народу

Црвена звезда: Ми „државни банкомат“, а други дугују милионе народу

Данас 15.06.2022
Кошаркашки клуб Црвена Звезда издао је саопштење у коме је још једном истакао своју транспарентност у раду и финансијском пословању. Садржај саопштења, у једном сегменту, односи се и на опсервације да је Звезда „државни… »
Звезда се огласила поводом ситуације око пореског дуга

Звезда се огласила поводом ситуације око пореског дуга

Нови магазин 15.06.2022
Кошаркашки клуб Црвена звезда огласио се данас поводом информација о пореском дугу, са жељом да детаљно објасне ситуацију. "КК Црвена звезда, који је већ дуги низ година најтранспарентнији клуб и своје финансијско пословање је… »
КК ЦЗ: Ми „државни банкомат“, а други дугују милионе народу!

Н1 Инфо 15.06.2022
Кошаркашки клуб Црвена Звезда издао је саопштење у коме је још једном истакао своју транспарентност у раду и финансијском пословању, У сапштењу се помиње „лицемерје“ оних који Звезду називају „државним банкоматом.“ „КК Црвена… »
Огласила се звезда: Тим са Малог Калемегдана одговорио Синиши Малом – ‘Не стављајте нас у исти кош са пореским дужницима!’…

Огласила се звезда: Тим са Малог Калемегдана одговорио Синиши Малом – ‘Не стављајте нас у исти кош са пореским дужницима!’…

Хот спорт 15.06.2022
Црвено-бели се поново огласили. Ново саопштење црвено-белих које ће подићи прашину у српској јавности. – КК Црвена звезда мтс, који је већ дуги низ година најтранспарентнији клуб и своје финансијско пословање је у више наврата… »

Спорт клуб 15.06.2022
Кошаркашки клуб Црвена Звезда издао је саопштење у коме је још једном истакао своју транспарентност у раду и финансијском пословању, У сапштењу се помиње „лицемерје“ оних који Звезду називају „државним банкоматом.“ „КК Црвена… »

Вести дана »