Povezane vesti
Crvena zvezda: Mi „državni bankomat“, a drugi duguju milione narodu
Danas 15.06.2022
Košarkaški klub Crvena Zvezda izdao je saopštenje u kome je još jednom istakao svoju transparentnost u radu i finansijskom poslovanju. Sadržaj saopštenja, u jednom segmentu, odnosi se i na opservacije da je Zvezda „državni bankomat“. “ KK… »
Zvezda se oglasila povodom situacije oko poreskog duga
Novi magazin 15.06.2022
Košarkaški klub Crvena zvezda oglasio se danas povodom informacija o poreskom dugu, sa željom da detaljno objasne situaciju. "KK Crvena zvezda, koji je već dugi niz godina najtransparentniji klub i svoje finansijsko poslovanje je u više navrata do… »
KK CZ: Mi „državni bankomat“, a drugi duguju milione narodu!
N1 Info 15.06.2022
Košarkaški klub Crvena Zvezda izdao je saopštenje u kome je još jednom istakao svoju transparentnost u radu i finansijskom poslovanju, U sapštenju se pominje „licemerje“ onih koji Zvezdu nazivaju „državnim bankomatom.“ „KK Crvena zvezda… »
Oglasila se zvezda: Tim sa Malog Kalemegdana odgovorio Siniši Malom – ‘Ne stavljajte nas u isti koš sa poreskim…
Hot sport 15.06.2022
Crveno-beli se ponovo oglasili. Novo saopštenje crveno-belih koje će podići prašinu u srpskoj javnosti. – KK Crvena zvezda mts, koji je već dugi niz godina najtransparentniji klub i svoje finansijsko poslovanje je u više navrata do detalja dao na… »
KK CZ: Mi „državni bankomat“, a drugi duguju milione narodu!
Sport klub 15.06.2022
Košarkaški klub Crvena Zvezda izdao je saopštenje u kome je još jednom istakao svoju transparentnost u radu i finansijskom poslovanju, U sapštenju se pominje „licemerje“ onih koji Zvezdu nazivaju „državnim bankomatom.“ „KK Crvena zvezda… »
Vesti dana »

Oglasio se MUP povodom nasilja u Čačku: Policija identifikovala 6 aktera tuče na gradskom trgu
Kurir pre 30 minutajoš 9 povezanih

Poslednji snimak pevača koji je poginuo na motoru Otpevao pesmu koju je posvetio ženama: Jer su dame tražile...
Kurir pre 18 minutajoš 9 povezanih

BLISKOISTOČNI SUKOB Izraelska divizija u Libanu se ponovo sprema za Gazu; Volc: Eliminisali smo ključne lidere Huta
RTV pre 1 satjoš 5 povezanih

Hvala igračima što su bili dovoljno pametni i mudri: Piksi istakao da je znao kako će “orlovi” iskoristiti svojih pet minutu
Danas pre 18 minutajoš 5 povezanih