Povezane vesti

(Video): Šokirala tajnim razvodom od supruga nakon sedam godina, a sad progovorila o udaji: "Spremna sam za novu ljubav"

(Video): Šokirala tajnim razvodom od supruga nakon sedam godina, a sad progovorila o udaji: "Spremna sam za novu ljubav"

Blic 15.06.2022
Pevačica Tijana Bogićević nedavno je priznala da se razvela se od supruga - Amerikanca Marka Robertsona nakon sedam godina braka, i o detaljima nije želela da govori. Tijana je sada za “Blic”, na promociji novog albuma “Blizu”, otkrila koliko… »
Pukao brak posle sedam godina: Tijana Bogićević se zauvek vraća u Srbiju

Pukao brak posle sedam godina: Tijana Bogićević se zauvek vraća u Srbiju

Svet & Skandal 15.06.2022
Tijana Bogićević razvod prihvatila veoma lako Pevačica Tijana Bogićević razvela se od supruga Amerikanca Marka Robertsona nakon sedam godina braka. Ukoliko ste pratili Tijanin rad, nastupe i turneje, ona je sa svojim suprugom pevala po brojnim… »
Zbog nje je postao pravoslavac, a ona se zbog njega preselila: Sada se razvode

Zbog nje je postao pravoslavac, a ona se zbog njega preselila: Sada se razvode

Nova 15.06.2022
Pevačica Tijana Bogićević se rastala nakon sedam godina braka od Afroamerikanca Marka Robertsona. Tijana Bogićević je ovu vest saopštila tokom svog gostovanja u jednoj emisiji. „Ja se razvodim, razvela sam se zapravo“, rekla je Tijana broz smeh… »
Razvela ih udaljenost: Tijana Bogićević stavila tačku na sedmogodišnji brak

Razvela ih udaljenost: Tijana Bogićević stavila tačku na sedmogodišnji brak

Večernje novosti 15.06.2022
PEVAČICA pop i ar-en-bi orijentacije Tijana Bogićević (40), koja je 2017. predstavljala Srbiju na 62. "Evrosongu" u Kijevu sa pesmom In Too Deep, potvrdila je u jednoj emisiji da se razvela od afroameričkog pevača Marka Robertsona, posle sedam godina… »
Kraj ljubavi: Tijana Bogićević se posle sedam godina braka razvela od Amerikanca (foto)

Kraj ljubavi: Tijana Bogićević se posle sedam godina braka razvela od Amerikanca (foto)

Večernje novosti 14.06.2022
PEVAČICA Tijana Bogićević razvela se od Amerikanca Marka Robertsona sa kojim je sedam godina bila u braku. Foto V. Danilov - Ja se razvodim, razvela sam se zapravo - rekla je Tijana i time potvrdila spekulacije da je na brak stavila tačku. LJubav… »

Vesti dana »