Повезане вести

(Видео): Шокирала тајним разводом од супруга након седам година, а сад проговорила о удаји: "Спремна сам за нову љубав"

(Видео): Шокирала тајним разводом од супруга након седам година, а сад проговорила о удаји: "Спремна сам за нову љубав"

Блиц 15.06.2022
Певачица Тијана Богићевић недавно је признала да се развела се од супруга - Американца Марка Робертсона након седам година брака, и о детаљима није желела да говори. Тијана је сада за “Блиц”, на промоцији новог албума “Близу”… »
Пукао брак после седам година: Тијана Богићевић се заувек враћа у Србију

Пукао брак после седам година: Тијана Богићевић се заувек враћа у Србију

Свет & Скандал 15.06.2022
Тијана Богићевић развод прихватила веома лако Певачица Тијана Богићевић развела се од супруга Американца Марка Робертсона након седам година брака. Уколико сте пратили Тијанин рад, наступе и турнеје, она је са својим супругом… »
Због ње је постао православац, а она се због њега преселила: Сада се разводе

Због ње је постао православац, а она се због њега преселила: Сада се разводе

Нова 15.06.2022
Певачица Тијана Богићевић се растала након седам година брака од Афроамериканца Марка Робертсона. Тијана Богићевић је ову вест саопштила током свог гостовања у једној емисији. „Ја се разводим, развела сам се заправо“, рекла је… »
Развела их удаљеност: Тијана Богићевић ставила тачку на седмогодишњи брак

Развела их удаљеност: Тијана Богићевић ставила тачку на седмогодишњи брак

Вечерње новости 15.06.2022
ПЕВАЧИЦА поп и ар-ен-би оријентације Тијана Богићевић (40), која је 2017. представљала Србију на 62. "Евросонгу" у Кијеву са песмом Ин Тоо Дееп, потврдила је у једној емисији да се развела од афроамеричког певача Марка… »
Крај љубави: Тијана Богићевић се после седам година брака развела од Американца (фото)

Крај љубави: Тијана Богићевић се после седам година брака развела од Американца (фото)

Вечерње новости 14.06.2022
ПЕВАЧИЦА Тијана Богићевић развела се од Американца Марка Робертсона са којим је седам година била у браку. Фото В. Данилов - Ја се разводим, развела сам се заправо - рекла је Тијана и тиме потврдила спекулације да је на брак… »

Вести дана »