Povezane vesti
Reporterki N1 usred pitanja Vučiću isključen mikrofon
Danas 15.06.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponovio je da N1 napada njegovu porodicu, a dok je novinarka N1 postavljala potpitanje kada je tačno N1 napala njegovog sina, isključen joj je mikrofon i pitanje nije moglo da se čuje do kraja. Vučić: Kažu da ja, kako… »
Pogledajte: Novinarki N1 usred pitanja Vučiću isključuju mikrofon VIDEO
Nova 15.06.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponovio je da N1 napada njegovu porodicu, a dok je novinarka N1 postavljala potpitanje kada je tačno N1 napala njegovog sina, isključen joj je mikrofon i pitanje nije moglo da se čuje do kraja. Vučić: Kažu da ja, kako… »
Vučić opet o napadima na sina, reporterki N1 usred pitanja isključen mikrofon
N1 Info 15.06.2022
Vesti dana »

Danas vetrovito i hladno, evo gde se očekuju i padavine: Temperatura do 22
Telegraf pre 1 satjoš 6 povezanih

Olivera se porodila u malom mestu u Srbiji, u državnoj zdravstvenoj ustanovi za kakvu je retko ko čuo: "Ležim, pored mene muž, dve babice i doktor i ja koja pričam: 'Kako je ovde lepo...'"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Hemija kao predstava: Evropska noć istraživača u Srbiji: Naučne čarolije na 55 lokacija širom zemlje (foto)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Savet bezbednosti UN odbio rusko-kineski pokušaj da se zaustavi mehanizam vraćanja sankcija Iranu
Danas pre 7 satijoš 3 povezane