Povezane vesti
Denis se posle 10 meseci probudio iz kome i izgovorio samo jednu rečenicu
Nova 15.06.2022
Čudo iz Svilajnca, Denis Milovanović posle 10 meseci se probudio iz kome i otputovao je u Hrvatsku na lečenje koje bi i u potpunosti moglo da mu vrati normalan život nakratko prekinut zbog strašne saobraćajne nesreće. Na Vidovdan navršiće se tačno godinu… »
"Tanja, ne znam šta da ti: Kažem..." Bolna ispovest majke Denisa Milovanovića koji se nakon 10 meseci probudio iz kome: Ta…
Blic 14.06.2022
"Denis je imao udes, dobro je, kazao je moj muž i slagao me je, nije mi rekao istinu. Nisam imala mira, pozvala sam Hitnu pomoć u Domu zdravlja u kom radim i koleginica je nakon ćutanja na moje pitanje o sinu rekla: Tanja, ne znam šta da ti kažem, znaš… »
Vesti dana »
Aleksić (NPS): Izmene zakona vode privatizaciji pravosuđa i odustajanju od evropskog puta
Beta pre 16 minutajoš 69 povezanih
Evo koliko bi Grenland koštao Ameriku da Danska želi da proda najveće ostrvo na svetu
Blic pre 31 minutajoš 26 povezanih
Svi Vučićevi savetnici, a među njima "agent haosa": Ko je Ajnhorn koji je proglašen kriminalcem u bekstvu?
Radio 021 pre 3 satajoš 4 povezane
Uživo: Kriza u Iranu, više desetina Iranaca pobeglo u Tursku u jeku masovnih protesta
Euronews pre 1 satjoš 30 povezanih