Povezane vesti
(Foto) ponovo slavlje u domu lune i marka: Đoganijeva podelila srećne vesti - Gagi se oglasio: "Moj život, moje sve!"
Blic 15.06.2022
Luna Đogani i Marko Miljković nedavno su krstili svoju ćerku Miu i tom pilikom napravili glamuroznu proslavu, a danas njihova naslednica slavi prvi rođendan. Pre tačno godinu dana, Luna je na svet donela malu Miu, a sada je, naime, objavila fotografiju… »
Slavlje u domu lune i marka miljkovića! Đoganijeva podelila radosne vesti, odmah se oglasili Gagi i Anabela! Čestitke pljušte…
Kurir 15.06.2022
Luna Đogani i Marko Miljković nedavno su kristili svoju ćerkicu Miju i proslavili njen rođendan, a poznati par ponovo ima povoda za slavlje Luna Đogani je na svom Instagram profilu otkrila da njena naslednica danas zvanično proslavlja prvi rođendan. -… »
Vesti dana »

Veliki požar kod Novog Sada: Vatra gutala fabriku i salaš, vatrogasci sprečili širenje plamena (FOTO)(VIDEO)
RINA pre 47 minutajoš 35 povezanih

(BLOG) Napeto u Novom Sadu: Dekan pustio policiju u zgradu Filozofskog fakulteta, stigla i Žandarmerija
N1 Info pre 47 minutajoš 58 povezanih

Akademski plenum: Dekan Filozofskog fakulteta u Novom Sadu da odmah podnese ostavku
Moj Novi Sad pre 7 minutajoš 19 povezanih

Rok za primenu američkih sankcija NIS-u ističe, očekuje se novo odlaganje
Naslovi.ai pre 8 satijoš 32 povezane