Povezane vesti
Unakazila sam se! Bila sam najveća budala! Seka opsovala nakon snimaka sa svadbe Đanijevog sina - Ne znam da pijem!
Mondo 15.06.2022
Pevač Radiša Trajković Đani oženio je sina Miloša, a snimci Seke Aleksić sa svadbe "zapalili" su mreže. Pevač Radiša Trajković Đani oženio je sina Miloša, a snimci Seke Aleksić sa svadbe "zapalili" su mreže. Gala venčanje Đanijevog sina Miloša i lepe… »
Iz šteka izvadio 4,5 miliona evra za sina - isplivale brojke: Đani mu kupio stan i besan automobil?! Od sume boli glava!
Mondo 15.06.2022
Radiša Trajković đani nije štedeo za svadbu svog prvog sina Miloša. Radiša Trajković đani nije štedeo za svadbu svog prvog sina Miloša. Radiša Trajković Đani oženio je svog najstarijeg sina Miloša, a nakon ceremonije venčanja u Hramu Svetog Save… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO: Napad na kuvajtski tanker u Dubaiju i serija eksplozija u Teheranu, Savet bezbednosti UN saziva hitan sastanak posle smrti mirovnih vojnika u Libanu
Insajder pre 1 satjoš 40 povezanih
Stižu novi pljuskovi, ovog dana će biti najkritičnije: RHMZ objavio detaljnu prognozu i upalio meteoalarme
Mondo pre 1 satjoš 25 povezanih
Bajatović: Novi gasni aranžman donosi stabilnu cenu, bez poskupljenja za domaćinstva i povoljnije uslove za privredu
Newsmax Balkans pre 5 minutajoš 20 povezanih
Masivna vatrena lopta na iranskom nebu: Isfahan na udaru snažnog američkog napada, oglasio se Tramp
Danas pre 1 satjoš 14 povezanih
Zaplenjeno 18 kilograma kokaina u Šimanovcima, uhapšena jedna osoba
RTS pre 10 minutajoš 28 povezanih