Povezane vesti
Unakazila sam se! Bila sam najveća budala! Seka opsovala nakon snimaka sa svadbe Đanijevog sina - Ne znam da pijem!
Mondo 15.06.2022
Pevač Radiša Trajković Đani oženio je sina Miloša, a snimci Seke Aleksić sa svadbe "zapalili" su mreže. Pevač Radiša Trajković Đani oženio je sina Miloša, a snimci Seke Aleksić sa svadbe "zapalili" su mreže. Gala venčanje Đanijevog sina Miloša i lepe… »
Iz šteka izvadio 4,5 miliona evra za sina - isplivale brojke: Đani mu kupio stan i besan automobil?! Od sume boli glava!
Mondo 15.06.2022
Radiša Trajković đani nije štedeo za svadbu svog prvog sina Miloša. Radiša Trajković đani nije štedeo za svadbu svog prvog sina Miloša. Radiša Trajković Đani oženio je svog najstarijeg sina Miloša, a nakon ceremonije venčanja u Hramu Svetog Save… »
Vesti dana »
Vozačima se savetuje oprez zbog najavljenih jako visokih temperatura
Beta pre 5 minutajoš 34 povezane
Danas godišnjica stradanja Srba u hrvatskoj akciji Oluja, Vučić u RS, parastos u Beogradu
Beta pre 2 satajoš 11 povezanih
Teška saobraćajna nesreća u Jajincima: Muškarac oboren u Bulevaru JNA i sa teškim povredama prevezen u Urgentni centar
NIN pre 1 satjoš 10 povezanih
Ukrajina gađala dva najveća ruska logistička centra blizu Moskve i Sankt Peterburga, sirene za uzbunu u Kijevu
Danas pre 1 satjoš 9 povezanih