Povezane vesti
Unakazila sam se! Bila sam najveća budala! Seka opsovala nakon snimaka sa svadbe Đanijevog sina - Ne znam da pijem!
Mondo 15.06.2022
Pevač Radiša Trajković Đani oženio je sina Miloša, a snimci Seke Aleksić sa svadbe "zapalili" su mreže. Pevač Radiša Trajković Đani oženio je sina Miloša, a snimci Seke Aleksić sa svadbe "zapalili" su mreže. Gala venčanje Đanijevog sina… »
Iz šteka izvadio 4,5 miliona evra za sina - isplivale brojke: Đani mu kupio stan i besan automobil?! Od sume boli glava!
Mondo 15.06.2022
Radiša Trajković đani nije štedeo za svadbu svog prvog sina Miloša. Radiša Trajković đani nije štedeo za svadbu svog prvog sina Miloša. Radiša Trajković Đani oženio je svog najstarijeg sina Miloša, a nakon ceremonije venčanja u Hramu… »
Vesti dana »
Vučić i Mali obišli radnike na gradilištu EXPO: Srbija napreduje i ubrzano se menja (foto, video)
Blic pre 3 satajoš 2 povezane
Putevi Srbije: Most preko železničke pruge u Mladenovcu je bezbedan za saobraćaj
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Vladimir Pajić: Vlada ukidanjem zaštite za Generalštab briše 200 godina očuvanja kulturnog nasleđa
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Sve jači savez Putina i kima: Oružje Severne Koreje pristiže u Rusiju u velikim količinama
Kurir pre 1 satjoš 3 povezane