Повезане вести

Додик стигао у Санкт Петербург Остаје до петка када је планиран састанак са Путином

Додик стигао у Санкт Петербург Остаје до петка када је планиран састанак са Путином

Курир 15.06.2022
Члан Председништва БиХ Милорад Додик стигао је данас у Санкт Петербург где ће учествовати на Међународном економском форуму, а најавио је у наредним данима и састанак са руским званичницима. На службеном Твитер налогу СНСД-а… »
Додик у Русији: Овде сам јер мислим да је то добро за Српску и наш народ (видео)

Додик у Русији: Овде сам јер мислим да је то добро за Српску и наш народ (видео)

Правда 15.06.2022
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик борави у Санкт Петербургу гдје ће учествовати на Међународном економском форуму. Додик је за РТРС изјавио да је ово један од највећих светских економских форума, посебно данас када се… »
Додик из Санкт Петербурга: “Овде сам јер мислим да је то добро за Српску и наш народ”

Додик из Санкт Петербурга: “Овде сам јер мислим да је то добро за Српску и наш народ”

Вести онлине 15.06.2022
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик борави у Санкт Петербургу где ц́е учествовати на Међународном економском форуму. Он је из Санкт Петербурга поручио да присуствује Форуму јер мисли да је то добро за Републику Српску и… »
"Овде сам, јер мислим да је то добро за Српску и наш народ" Додик у Санкт Петербургу, у петак састанак са Путином

"Овде сам, јер мислим да је то добро за Српску и наш народ" Додик у Санкт Петербургу, у петак састанак са Путином

Србија данас 15.06.2022
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик борави у Санкт Петербургу где ц́е учествовати на Међународном економском форуму. Он је из Санкт Петербурга поручио да присуствује Форуму јер мисли да је то добро за Републику Српску и… »
Додик у Санкт Петербургу на Економском форуму

Додик у Санкт Петербургу на Економском форуму

РТВ 15.06.2022
САНКТ ПЕТЕРБУРГ - Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик учествоваће на Економском форум који у Санкт Петербургу почиње данас. Реч је о јубиларном 25. Међународном економском форуму на којем ће учествовати државници из 70… »

Вести дана »