Povezane vesti

Đilas o opoziciji: Nisam trojanski konj, ali ponekad osetim da sam ispao magarac

Đilas o opoziciji: Nisam trojanski konj, ali ponekad osetim da sam ispao magarac

N1 Info 15.06.2022
Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je za N1 da očekuje da u Beogradu budu raspisani novi izbori, ali da će oni pre biti u martu sledeće godine, nego u decembru ove, kako se ranije govorilo. O tome da li je vredeo razgovor sa… »
Đilas: Nisam trojanski konj, ali ponekad osetim da sam ispao magarac

Đilas: Nisam trojanski konj, ali ponekad osetim da sam ispao magarac

Nova 15.06.2022
Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je da očekuje da u Beogradu budu raspisani novi izbori, ali da će oni pre biti u martu sledeće godine, nego u decembru ove, kako se ranije govorilo. O tome da li je vredeo razgovor sa… »
Iza vesti: Dragan Đilas

Iza vesti: Dragan Đilas

N1 Info 15.06.2022
Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je za N1 da očekuje da u Beogradu budu raspisani novi izbori, ali da će oni pre biti u martu sledeće godine, nego u decembru ove, kako se ranije govorilo. O tome da li je vredeo razgovor sa… »
Đilas: Nisam trojanski konj, ali se ponekad osećam kao magarac

Đilas: Nisam trojanski konj, ali se ponekad osećam kao magarac

Radio 021 15.06.2022
Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas očekuje da u Beogradu budu raspisani novi izbori, ali da će oni pre biti u martu sledeće godine, nego u decembru ove, kako se ranije govorilo. Gost N1 navodi i da ne smatra da je "trojanski konj" u… »

Vesti dana »