Povezane vesti
Đilas o opoziciji: Nisam trojanski konj, ali ponekad osetim da sam ispao magarac
N1 Info 15.06.2022
Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je za N1 da očekuje da u Beogradu budu raspisani novi izbori, ali da će oni pre biti u martu sledeće godine, nego u decembru ove, kako se ranije govorilo. O tome da li je vredeo razgovor sa… »
Đilas: Nisam trojanski konj, ali ponekad osetim da sam ispao magarac
Nova 15.06.2022
Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je da očekuje da u Beogradu budu raspisani novi izbori, ali da će oni pre biti u martu sledeće godine, nego u decembru ove, kako se ranije govorilo. O tome da li je vredeo razgovor sa Vučićem, s… »
Đilas: Nisam trojanski konj, ali se ponekad osećam kao magarac
Radio 021 15.06.2022
Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas očekuje da u Beogradu budu raspisani novi izbori, ali da će oni pre biti u martu sledeće godine, nego u decembru ove, kako se ranije govorilo. Gost N1 navodi i da ne smatra da je "trojanski konj" u… »
Iza vesti: Dragan Đilas
N1 Info 15.06.2022
Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je za N1 da očekuje da u Beogradu budu raspisani novi izbori, ali da će oni pre biti u martu sledeće godine, nego u decembru ove, kako se ranije govorilo. O tome da li je vredeo razgovor sa… »
Vesti dana »
Ovo su heroji koji spasavaju Srbiju! Monteri po mećavi rizikuju živote da bi pomogli ljudima: Otklonjeni kvarovi u Ivanjici, građani ponovo imaju struju (foto)
Kurir pre 12 minutajoš 44 povezane
Infrastruktura železnice: Angažovano više od 800 radnika na čišćenju snega na prugama širom Srbije
Euronews pre 17 minutajoš 48 povezanih
Šef francuske diplomatije pozvao SAD da prekinu sa ucenjivanjem oko Grenlanda
Beta pre 7 satijoš 29 povezanih
"Povadio sam sve iz zamrzivača u kante i zatrpao snegom - život u 21. veku": Kako se u Koreniti živi bez struje
N1 Info pre 11 minutajoš 58 povezanih