Povezane vesti
Bila si najbolja majka, čuvala si šestoro dece kao anđele! Sahranjena Verka, celo selo plakalo: Zakopala si nas kad si…
Kurir 16.06.2022
Verka Nikić (36), koja je poginula u utorak u soabraćajnoj nesreći kada je doživela srčani udar i sletela s puta, sahranjena je danas na groblju u selu Belosavci kod Topole. Opelo preminuloj majci šestorice sinova održano je u kući, nakon čega je… »
Izvlačio sam mrtvu sestru iz automobila: Potresne reči brata žene koja je preminula za volanom u Topoli
Kurir 16.06.2022
Verka Nikić (36) iz sela Belosavci kod Topole, majka šestoro dece, tragično je preminula preksinoć u naselju Ljuboselo kada joj je pozlilo dok je bila za volanom "pasata", nakon čega je automobil sleteo s puta. Verka je bila u kolima sa svojom mamom… »
Izgubio sam najdraže u životu! Muž preminule Verke očajan: Ne znam kako ćemo dalje bez nje
Kurir 16.06.2022
Ivan Nikić, muž tragično stradale Verke kaže da je "izgubio sve najdraže u životu, životnu saputnicu i veliku ljubav". - Izgubio sam ženu koja mi je podarila šest sinova. Očajan sam, ali protiv sudbine i boga se ne može. I dalje sam u velikom… »
"Samo je spustila glavu u majčino krilo i umrla": Suprug žene koja je stradala kod Topole očajan: Podarila mi je šest…
Blic 15.06.2022
Majka šestoro maloletnih sinova Verka Nikić (36) nastradala je u utorak u popodnevnim časovima u selu Ljuboselo kod Topole, kada joj je pozlilo za volanom tokom vožnje. U trenutku srčanog udara nesrećna žena, koja se nalazila u automobilu… »
Vesti dana »

Na današnji dan pre 22 godine ubijen je Zoran Đinđić premijer je stradao na ulazu u zgradu Vlade
Dnevnik pre 11 minutajoš 26 povezanih

Seul uvodi vanredne mere nakon što su stupile na snagu nove carine SAD
Euronews pre 53 minutajoš 27 povezanih

Tužilaštvo BiH naložilo privođenje Dodika, Stevandića i Viškovića
Sputnik pre 36 minutajoš 15 povezanih