Повезане вести

Била си најбоља мајка, чувала си шесторо деце као анђеле! Сахрањена Верка, цело село плакало: Закопала си нас кад си отишла…

Била си најбоља мајка, чувала си шесторо деце као анђеле! Сахрањена Верка, цело село плакало: Закопала си нас кад си отишла…

Курир 16.06.2022
Верка Никић (36), која је погинула у уторак у соабраћајној несрећи када је доживела срчани удар и слетела с пута, сахрањена је данас на гробљу у селу Белосавци код Тополе. Опело преминулој мајци шесторице синова одржано је у… »
Извлачио сам мртву сестру из аутомобила: Потресне речи брата жене која је преминула за воланом у Тополи

Извлачио сам мртву сестру из аутомобила: Потресне речи брата жене која је преминула за воланом у Тополи

Курир 16.06.2022
Верка Никић (36) из села Белосавци код Тополе, мајка шесторо деце, трагично је преминула прексиноћ у насељу Љубосело када јој је позлило док је била за воланом "пасата", након чега је аутомобил слетео с пута. Верка је била у… »
Изгубио сам најдраже у животу! Муж преминуле Верке очајан: Не знам како ћемо даље без ње

Изгубио сам најдраже у животу! Муж преминуле Верке очајан: Не знам како ћемо даље без ње

Курир 16.06.2022
Иван Никић, муж трагично страдале Верке каже да је "изгубио све најдраже у животу, животну сапутницу и велику љубав". - Изгубио сам жену која ми је подарила шест синова. Очајан сам, али против судбине и бога се не може. И даље… »
"Само је спустила главу у мајчино крило и умрла": Супруг жене која је страдала код Тополе очајан: Подарила ми је шест синова…

"Само је спустила главу у мајчино крило и умрла": Супруг жене која је страдала код Тополе очајан: Подарила ми је шест синова…

Блиц 15.06.2022
Мајка шесторо малолетних синова Верка Никић (36) настрадала је у уторак у поподневним часовима у селу Љубосело код Тополе, када јој је позлило за воланом током вожње. У тренутку срчаног удара несрећна жена, која се налазила у… »

Вести дана »