Povezane vesti
Poznati glumac predstavio svoju 23 godine mlađu suprugu: „Bilo je predrasuda“
Nova 16.06.2022
Glumac Slobodan Ćustić u srećnom je braku sa 23 godine mlađom suprugom Jelenom. Njih dvoje imaju četvoro dece – tri sina i ćerku. Sinovi im se zovu Vasilije Vid, Tanasije i Ozren, a ćerka Zarija. Slobodan Ćustić veoma je uspešan u svom poslu, ali svoju… »
"Ovo je moja ljubav": Srpski glumac pokazao fotografiju sa 23 godine mlađom suprugom i svi mu poručuju jednu stvar (foto)
Blic 16.06.2022
Glumac Slobodan Ćustić (64) u srećnom je braku sa 23 godine mlađom suprugom Jelenom, sa kojom ima četvoro dece koja nose nesvakidašnja imena - sinove Vasilija Vida, Tanasija i Ozrena, te ćerku Zariju. - Kod Slobodana me je privukla njegova harizma… »
Rodila mu četvoro dece i izgleda prelepo! Slobodan Ćustić se pohvalio 23 godine mlađom suprugom - ovo je Jelena!
Mondo 16.06.2022
"Moja ljubav", napisao je glumac pored slike. "Moja ljubav", napisao je glumac pored slike. Glumac Slobodan Ćustić (64) je u srećnom braku sa 23 godine mlađom suprugom Jelenom, sa kojom ima četvoro dece. Ćustić je privatan život uvek čuvao daleko od… »
Glumac prvi put pokazao 23 godine mlađu suprugu Slobodan i Jelena imaju četvoro dece, a sada joj je uputio emotivne reči koje…
Alo 16.06.2022
Ono što je zanimljivo jeste da Slobodanov najstariji sin ima 41 godinu, dok najmlađi ima tri i po. Poznato je da je glumac Slobodan Ćustić (64) srećnom braku sa 23 godine mlađom suprugom Jelenom, sa kojom ima četvoro dece koja nose nesvakidašnja imena -… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za ponedeljak, 9. februar: Sutra ujutro magla u toku dana oblačno
Serbian News Media pre 32 minutajoš 24 povezane
Policija oslobodila otetog pevača posle potere od Beton hale do Rume, još se traga za otmičarima
Sputnik pre 47 minutajoš 47 povezanih
Težak pad Lindzi Von – helikopterom prebačena u bolnicu /video/
Sputnik pre 12 minutajoš 47 povezanih
U ponoć ističe rok za podnošenje prijava za upis bespravnih objekata
Glas Zaječara pre 2 satajoš 23 povezane