Повезане вести
Одбрана сумња да је полиција унапред сачинила кривичну пријаву против Боће
Дневник 16.06.2022
Суђење за убиство ММА борца Уроша Стефановића (27) и рањавање Горана Ковачевића Горанца (48), за које се терете Далибор Богдановић Боћа (44) и Даниел Јањош (43), настављено је у новосадском Вишем суду давањем исказа… »
Боћа хоће у кућни притвор или у болницу са стражом: Бивши полицајац се жали на своје здравствено стање, потребне му…
Курир 16.06.2022
НОВИ САД - У наставку суђења бившем полицајцу Далибору Богдановићу Боћи (45), који је са Даниелом Јањошем оптужен за убиство ММА борца Уроша Стефановића и рањавање Горана Ковачевића Горанца, данас је саслушан полицијски… »
Одбрана за убиство ММА борца: Насумично сам пуцао, јер сам се уплашио за живот
Нова 16.06.2022
У Вишем суду почело је суђење Далибору Богдановићу Боћи (45) и Д. Ј. (42), оптуженима за убиство ММА борца Уроша Стефановића (27) и рањавање Горана Ковачевића Горанца (47), 2. септембра 2021. Првооптужени Богдановић је негирао… »
"Жао ми је што је убијен": Далибор Богдановић и Даниел Јањош изнели одбрану на оптужбе за убиство ММА борца
Блиц 16.06.2022
Далибор Богдановић Боћа (45) и Даниел Јањош (43), оптужени за тешко убиство ММА борца Уроша Стефановића (27) и рањавање Горана Ковачевића Горанца (47), 2. септембра прошле године, јуче су на, почетку главног претреса у Вишем… »
Почело суђење за убиство ММА борца и рањавање Горанца у Новом Саду
Радио 021 16.06.2022
У Вишем суду почело је суђење Далибору Богдановићу Боћи (45) и Д. Ј. (42), оптуженима за убиство ММА борца Уроша Стефановића (27) и рањавање Горана Ковачевића Горанца (47), 2. септембра 2021. Првооптужени Богдановић је негирао… »
Вести дана »
Још без потврде из Вашингтона о лиценци за НИС, рафинерија у Панчеву пред гашењем
НИН пре 2 сатајош 43 повезане
НУНС: Хитно истражити нападе на извештаче током избора у недељу у Неготину, Мионици и Сечњу
Н1 Инфо пре 4 сатијош 16 повезаних
ВЈТ о седници скупштинског Одбора: До сада најтежи облик непримереног утицаја на Тужилаштво
Бета пре 56 минутајош 28 повезаних
13 месеци од трагедије: Грађани Новог Сада направили срце од лампиона за 16 страдалих
Мој Нови Сад пре 16 минутајош 40 повезаних