Повезане вести

Одбрана сумња да је полиција унапред сачинила кривичну пријаву против Боће

Одбрана сумња да је полиција унапред сачинила кривичну пријаву против Боће

Дневник 16.06.2022
Суђење за убиство ММА борца Уроша Стефановића (27) и рањавање Горана Ковачевића Горанца (48), за које се терете Далибор Богдановић Боћа (44) и Даниел Јањош (43), настављено је у новосадском Вишем суду давањем исказа… »
Боћа хоће у кућни притвор или у болницу са стражом: Бивши полицајац се жали на своје здравствено стање, потребне му…

Боћа хоће у кућни притвор или у болницу са стражом: Бивши полицајац се жали на своје здравствено стање, потребне му…

Курир 16.06.2022
НОВИ САД - У наставку суђења бившем полицајцу Далибору Богдановићу Боћи (45), који је са Даниелом Јањошем оптужен за убиство ММА борца Уроша Стефановића и рањавање Горана Ковачевића Горанца, данас је саслушан полицијски… »
Одбрана за убиство ММА борца: Насумично сам пуцао, јер сам се уплашио за живот

Одбрана за убиство ММА борца: Насумично сам пуцао, јер сам се уплашио за живот

Нова 16.06.2022
У Вишем суду почело је суђење Далибору Богдановићу Боћи (45) и Д. Ј. (42), оптуженима за убиство ММА борца Уроша Стефановића (27) и рањавање Горана Ковачевића Горанца (47), 2. септембра 2021. Првооптужени Богдановић је негирао… »
"Жао ми је што је убијен": Далибор Богдановић и Даниел Јањош изнели одбрану на оптужбе за убиство ММА борца

"Жао ми је што је убијен": Далибор Богдановић и Даниел Јањош изнели одбрану на оптужбе за убиство ММА борца

Блиц 16.06.2022
Далибор Богдановић Боћа (45) и Даниел Јањош (43), оптужени за тешко убиство ММА борца Уроша Стефановића (27) и рањавање Горана Ковачевића Горанца (47), 2. септембра прошле године, јуче су на, почетку главног претреса у Вишем… »
Почело суђење за убиство ММА борца и рањавање Горанца у Новом Саду

Почело суђење за убиство ММА борца и рањавање Горанца у Новом Саду

Радио 021 16.06.2022
У Вишем суду почело је суђење Далибору Богдановићу Боћи (45) и Д. Ј. (42), оптуженима за убиство ММА борца Уроша Стефановића (27) и рањавање Горана Ковачевића Горанца (47), 2. септембра 2021. Првооптужени Богдановић је негирао… »

Вести дана »