Povezane vesti

Mihajlović pred današnju sednicu Predsedništva SNS: Šapić je bio prvi na listi, dobiće moju podršku

Mihajlović pred današnju sednicu Predsedništva SNS: Šapić je bio prvi na listi, dobiće moju podršku

Euronews 16.06.2022
Predsedništvo SNS odlučivaće danas o kandidatu za gradonačelnika Beograda, a članica predsedseništva te stranke Zorana Mihajlović kaže da će Aleksandar Šapić, koji je bio prvi na listi, dobiti njenu podršku. "Šapić je prvi na našoj listi… »
Mihajlović: Glasaću za Šapića

Mihajlović: Glasaću za Šapića

Dnevnik 16.06.2022
BEOGRAD: Predsedništvo SNS odlučivaće danas o kandidatu za gradonačelnika Beograda, a članica predsedseništva te stranke Zorana Mihajlović kaže da će Aleksandar Šapić, koji je bio prvi na listi, dobiti njenu podršku. "Šapić je prvi je na… »
Zorana Mihajlović: Glasaću za Šapića

Zorana Mihajlović: Glasaću za Šapića

Nova 16.06.2022
Predsedništvo SNS odlučivaće danas o kandidatu za gradonačelnika Beograda, a članica Predsedništva te stranke Zorana Mihajlović kaže da će Aleksandar Šapić, koji je bio prvi na listi, dobiti njenu podršku. „Šapić je prvi je na našoj… »
Zorana Mihajlović: Glasaću danas za Šapića, ima moju podršku

Zorana Mihajlović: Glasaću danas za Šapića, ima moju podršku

Telegraf 16.06.2022
- Šapić je prvi je na našoj listi, glasaću - podsetila Mihajlović. Predsedništvo SNS odlučivaće danas o kandidatu za gradonačelnika Beograda, a članica predsedseništva te stranke Zorana Mihajlović kaže da će Aleksandar Šapić, koji je bio… »

Vesti dana »