Povezane vesti
"Nisam znao da sam udario čoveka": Završena obdukcija mladića kojeg je taksista pokosio na Pančevcu
Blic 16.06.2022
Završena je obdukcija tela Slobodana Lukića (34) iz Beograda koja je potvrdila da je muškarac preminuo od povreda koje su nastale nakon saobraćajne nesreće na Pančevačkom mostu. Nesrećnog čoveka van pešačkog prelaza udario je vozač taksija Petar Melev, u… »
"Osetio sam da sam udario u nešto, ali nisam znao da je čovek": Rekonstrukcija nesreće na Pančevačkom mostu
Telegraf 16.06.2022
Od siline udarca pešak je preleteo preko zaštitne ograde i pao na krov firme, a zatim propao kroz njega. Završena je obdukcija tela Slobodana Lukića (34) iz Beograda koja je potvrdila da je muškarac preminuo od povreda koje su nastale nakon saobraćajne… »
Vesti dana »
Đurić: Članice EU da uzmu u obzir da je EK peti put preporučila otvaranje Klastera 3
NIN pre 28 minutajoš 28 povezanih
Trgovinski lanci objavljuju cenovnike svake nedelje: Puštena u rad platforma „Cenovnici po uredbi“
Serbian News Media pre 8 minutajoš 19 povezanih
Početak primene Zakona "Svoj na svome" za upis prava svojine na nepokretnostima u Srbiji sa preko 32.000 prijava u prva tri dana
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 30 povezanih
Vremenska prognoza za Srbiju: maglovita jutra i pretežno sunčani dani sa temperaturama do 16 stepeni
Naslovi.ai pre 28 minutajoš 19 povezanih