Повезане вести
"Нисам знао да сам ударио човека": Завршена обдукција младића којег је таксиста покосио на Панчевцу
Блиц 16.06.2022
Завршена је обдукција тела Слободана Лукића (34) из Београда која је потврдила да је мушкарац преминуо од повреда које су настале након саобраћајне несреће на Панчевачком мосту. Несрећног човека ван пешачког прелаза ударио је… »
"Осетио сам да сам ударио у нешто, али нисам знао да је човек": Реконструкција несреће на Панчевачком мосту
Телеграф 16.06.2022
Од силине ударца пешак је прелетео преко заштитне ограде и пао на кров фирме, а затим пропао кроз њега. Завршена је обдукција тела Слободана Лукића (34) из Београда која је потврдила да је мушкарац преминуо од повреда које су… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро