Povezane vesti
"Nisam znao da sam udario čoveka": Završena obdukcija mladića kojeg je taksista pokosio na Pančevcu
Blic 16.06.2022
Završena je obdukcija tela Slobodana Lukića (34) iz Beograda koja je potvrdila da je muškarac preminuo od povreda koje su nastale nakon saobraćajne nesreće na Pančevačkom mostu. Nesrećnog čoveka van pešačkog prelaza udario je vozač taksija Petar Melev, u… »
"Osetio sam da sam udario u nešto, ali nisam znao da je čovek": Rekonstrukcija nesreće na Pančevačkom mostu
Telegraf 16.06.2022
Od siline udarca pešak je preleteo preko zaštitne ograde i pao na krov firme, a zatim propao kroz njega. Završena je obdukcija tela Slobodana Lukića (34) iz Beograda koja je potvrdila da je muškarac preminuo od povreda koje su nastale nakon saobraćajne… »
Vesti dana »

Donald Tramp tvrdi da zaslužuje Nobelovu nagradu za mir zbog angažmana u rešavanju sukoba Srbije i Kosova, Indije i Pakistana
Naslovi.ai pre 47 minutajoš 16 povezanih

Sud poništio rešenje kojim su odbijeni prigovori opozicije na izborima u Zaječaru
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 15 povezanih

Sukob Izraela i Irana: Vazdušni napadi, diplomatski sukobi i nuklearna pretnja
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 26 povezanih

Veliki požar kod Omiša i Makarske, sumnja se da je podmetnut; vatrogasci: Nemamo kontrolu, sve je ugroženo
RTS pre 15 minutajoš 47 povezanih

Početak letnje turističke sezone donosi pojačan saobraćaj i duža zadržavanja na graničnim prelazima
Naslovi.ai pre 3 satajoš 17 povezanih