Povezane vesti
Medvedev otkrio gde će igrati umesto Vimbldona
N1 Info 16.06.2022
Ruski teniser Danil Medvedev trebalo bi da nastupi na predstojećem US Openu, dok mu je Vimbldon zabranio učešće iz političkih razloga. Poslednji grend slem turnir u sezoni za razliku od Vimbldona nije zabranio ruskim i beloruskim teniserima da učestvuju… »
Medvedev otkrio gde će igrati umesto Vimbldona
Sport klub 16.06.2022
Ruski teniser Danil Medvedev trebalo bi da nastupi na predstojećem US Openu, dok mu je Vimbldon zabranio učešće iz političkih razloga. Poslednji grend slem turnir u sezoni za razliku od Vimbldona nije zabranio ruskim i beloruskim teniserima da učestvuju… »
Medvedev se oglasio o US Openu, otkrio gde će igrati umesto Vimbldona
Nova 16.06.2022
Nema vremena za žaljenje Ruski teniser Danil Medvedev trebalo bi da nastupi na predstojećem US Openu, dok mu je Vimbldon zabranio učešće na turniru. Poslednji grend slem u sezoni nije krenuo stopama Vimbldona, te je dozvolio ruskim i beloruskim… »
Vesti dana »
Iran gađao tanker u Ormuskom moreuzu, komanda vojske SAD: gađamo vojne ciljeve u Iranu
Beta pre 46 minutajoš 22 povezane
RHMZ upozorava na nevreme: Danas pljuskovi, grad i olujni vetar, evo gde će biti najkritičnije
NIN pre 1 satjoš 18 povezanih
POBEDNICA ELITE 9 JE STANIJA DOBROJEVIĆ! Osvojila glavnu nagradu od 100.000 EVRA! Aneli Ahmić zauzela 2. mesto i odnela 50.000€: „Ja sam moralni pobednik!“
Svet & Skandal pre 3 satajoš 21 povezana
"Ne znam kako bih ja reagovao na njenom mestu": Asmin i Maja progovorili o svojoj vezi nakon izlaska iz Elite
Mondo pre 1 satjoš 16 povezanih