Povezane vesti

Napravila koncert na marakani za 100.000 ljudi i ostala bez 100 evra: Ceca se podsetila spektakla - Prošlo je 20 godina!

Napravila koncert na marakani za 100.000 ljudi i ostala bez 100 evra: Ceca se podsetila spektakla - Prošlo je 20 godina!

Mondo 16.06.2022
Svetlana Ceca Ražnatović objavila snimak na društvenim mrežama. Svetlana Ceca Ražnatović objavila snimak na društvenim mrežama Pre 20 godina, Svetlana Ceca Ražnatović je pevala pred prepunom Marakanom. Pevačica je tada napravila koncert kojem… »
Te noći sam plakala: Ceca se prisetila jednog od najvažnijih događaja uživotu (video)

Te noći sam plakala: Ceca se prisetila jednog od najvažnijih događaja uživotu (video)

Večernje novosti 16.06.2022
PEVAČICA Ceca Ražnatović aktivna je na društvenim mrežama, a juče se prisetila koncerta koji je obeležio njenu karijeru, a koji je održala pre 20 godina. Foto: ATA images - Bilo mi je dvadest i kusur godina i plakala sam te noć, ali od sreće… »
"Plakala sam te noći, to se ne zaboravlja": Ceca se prisetila dana koji ju je uzdrmao: "Bila sam tada u minusu!"

"Plakala sam te noći, to se ne zaboravlja": Ceca se prisetila dana koji ju je uzdrmao: "Bila sam tada u minusu!"

Blic 16.06.2022
Kada Ceca pravi koncert, onda je to za pamćenje, jer svi se velikog spektakla koji se dogodio na Marakani pred 100.000 ljudi dobro sećamo, a malo ko bi rekao da je to bilo pre tačno 20 godina. Zahtevna organizacija projekta pod nazivom "Decenija"… »

Vesti dana »