Повезане вести
Лавров се захвалио Додику: Надао сам се нашем сусрету у Београду…
Нова 16.06.2022
Руски министар спољних послова Сергеј Лавров захвалио је члану Председништва БиХ Милораду Додику на његовом ставу током састанка у Санкт Петербургу, док је Додик рекао да се БиХ није придружила санкцијама против Руске… »
Лавров Додику: Надао сам се нашем састанку у Београду, али знате зашто се то није догодило
Радио 021 16.06.2022
Руски министар спољних послова Сергеј Лавров захвалио је члану Председништва БиХ Милораду Додику на његовом ставу током састанка у Санкт Петербургу. Додик је Лаврову рекао да се БиХ није придружила санкцијама против Руске… »
Лавров Додику: Русија зна ко су јој пријатељи
РТС 16.06.2022
Члан Преддседништва БиХ Милорад Додик састао се са шефом руске дипломатије у Санкт Петербургу. Сергеј Лавров поручио да Русија зна ко су јој пријатељи и да "има много оних који желе да се уруши пријатељство Републике Српске и… »
Додик: Створен мит да су Срби криви за све
Дневник 16.06.2022
САНКТ ПЕТЕРБУРГ: Срби су изгубили медијски рат 90-их година и зато су постали глобални кривци, изјавио је данас српски члан Председништва БиХ Милорад Додик на Међународном економском форуму у Санкт Петербургу. Исказавши… »
Додик: Српска не дозвољава придруживање санкцијама Русији
Нова 16.06.2022
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик рекао је данас на Међународном економском форуму у Санкт Петербургу (СПИЕФ) да се Босна и Херцеговина није придружила санкцијама Русији, јер Република Српска то није дозволила. „Ми смо… »
Вести дана »
БЛОГ УЖИВО Студенти обишли круг и вратили се до Правног факултета са снажном поруком: „Стојимо сви заједно до испуњења студентских захтева јер правници и даље хоће правду“
Нова пре 7 минутајош 25 повезаних
Украјина на прекретници: Зеленски одлучио да ли ће бити промене закона за изборе у земљи
Вечерње новости пре 57 минутајош 39 повезаних
Вучић: Три могуће опције за НИС, све мора бити решено до 15. јануара, спремни смо да платимо…
Морава инфо пре 3 сатајош 27 повезаних
Пријављено више од 45.000 објеката, више од половине електронским путем! Министарка Софронијевић: Процедура је једноставна, пријава могућа у општинама и Пошти
Курир пре 7 минутајош 55 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 4 сатијош 34 повезане