Повезане вести
Лавров се захвалио Додику: Надао сам се нашем сусрету у Београду…
Нова 16.06.2022
Руски министар спољних послова Сергеј Лавров захвалио је члану Председништва БиХ Милораду Додику на његовом ставу током састанка у Санкт Петербургу, док је Додик рекао да се БиХ није придружила санкцијама против Руске… »
Лавров Додику: Надао сам се нашем састанку у Београду, али знате зашто се то није догодило
Радио 021 16.06.2022
Руски министар спољних послова Сергеј Лавров захвалио је члану Председништва БиХ Милораду Додику на његовом ставу током састанка у Санкт Петербургу. Додик је Лаврову рекао да се БиХ није придружила санкцијама против Руске… »
Лавров Додику: Русија зна ко су јој пријатељи
РТС 16.06.2022
Члан Преддседништва БиХ Милорад Додик састао се са шефом руске дипломатије у Санкт Петербургу. Сергеј Лавров поручио да Русија зна ко су јој пријатељи и да "има много оних који желе да се уруши пријатељство Републике Српске и… »
Додик: Створен мит да су Срби криви за све
Дневник 16.06.2022
САНКТ ПЕТЕРБУРГ: Срби су изгубили медијски рат 90-их година и зато су постали глобални кривци, изјавио је данас српски члан Председништва БиХ Милорад Додик на Међународном економском форуму у Санкт Петербургу. Исказавши… »
Додик: Српска не дозвољава придруживање санкцијама Русији
Нова 16.06.2022
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик рекао је данас на Међународном економском форуму у Санкт Петербургу (СПИЕФ) да се Босна и Херцеговина није придружила санкцијама Русији, јер Република Српска то није дозволила. „Ми смо… »
Вести дана »
Зеленски одговорио Трампу на тему избора у Украјини: Спреман сам! Ускоро шаљемо ревидирани документ Америци, од Русије зависи
Курир пре 11 минутајош 28 повезаних
Вучић о судбини НИС-а: Могуће три опције за решење санкција, крајњи рок 15. јануар
Сербиан Невс Медиа пре 31 минутајош 25 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 51 минутајош 46 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 2 сатајош 28 повезаних