Povezane vesti

Lavrov se zahvalio Dodiku: Nadao sam se našem susretu u Beogradu…

Lavrov se zahvalio Dodiku: Nadao sam se našem susretu u Beogradu…

Nova 16.06.2022
Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov zahvalio je članu Predsedništva BiH Miloradu Dodiku na njegovom stavu tokom sastanka u Sankt Peterburgu, dok je Dodik rekao da se BiH nije pridružila sankcijama protiv Ruske Federacije. Lavrov i Dodik… »
Lavrov Dodiku: Nadao sam se našem sastanku u Beogradu, ali znate zašto se to nije dogodilo

Lavrov Dodiku: Nadao sam se našem sastanku u Beogradu, ali znate zašto se to nije dogodilo

Radio 021 16.06.2022
Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov zahvalio je članu Predsedništva BiH Miloradu Dodiku na njegovom stavu tokom sastanka u Sankt Peterburgu. Dodik je Lavrovu rekao da se BiH nije pridružila sankcijama protiv Ruske Federacije. Lavrov i Dodik… »
Lavrov Dodiku: Rusija zna ko su joj prijatelji

Lavrov Dodiku: Rusija zna ko su joj prijatelji

RTS 16.06.2022
Član Preddsedništva BiH Milorad Dodik sastao se sa šefom ruske diplomatije u Sankt Peterburgu. Sergej Lavrov poručio da Rusija zna ko su joj prijatelji i da "ima mnogo onih koji žele da se uruši prijateljstvo Republike Srpske i Rusije". Srpski član… »
Dodik: Stvoren mit da su Srbi krivi za sve

Dodik: Stvoren mit da su Srbi krivi za sve

Dnevnik 16.06.2022
SANKT PETERBURG: Srbi su izgubili medijski rat 90-ih godina i zato su postali globalni krivci, izjavio je danas srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik na Međunarodnom ekonomskom forumu u Sankt Peterburgu. Iskazavši zahvalnost Rusiji i ruskom… »
Dodik: Srpska ne dozvoljava pridruživanje sankcijama Rusiji

Dodik: Srpska ne dozvoljava pridruživanje sankcijama Rusiji

Nova 16.06.2022
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je danas na Međunarodnom ekonomskom forumu u Sankt Peterburgu (SPIEF) da se Bosna i Hercegovina nije pridružila sankcijama Rusiji, jer Republika Srpska to nije dozvolila. „Mi smo izloženi ozbiljnim… »

Vesti dana »