Повезане вести
Лавров се захвалио Додику: Надао сам се нашем сусрету у Београду…
Нова 16.06.2022
Руски министар спољних послова Сергеј Лавров захвалио је члану Председништва БиХ Милораду Додику на његовом ставу током састанка у Санкт Петербургу, док је Додик рекао да се БиХ није придружила санкцијама против Руске… »
Лавров Додику: Надао сам се нашем састанку у Београду, али знате зашто се то није догодило
Радио 021 16.06.2022
Руски министар спољних послова Сергеј Лавров захвалио је члану Председништва БиХ Милораду Додику на његовом ставу током састанка у Санкт Петербургу. Додик је Лаврову рекао да се БиХ није придружила санкцијама против Руске… »
Лавров Додику: Русија зна ко су јој пријатељи
РТС 16.06.2022
Члан Преддседништва БиХ Милорад Додик састао се са шефом руске дипломатије у Санкт Петербургу. Сергеј Лавров поручио да Русија зна ко су јој пријатељи и да "има много оних који желе да се уруши пријатељство Републике Српске и… »
Додик: Створен мит да су Срби криви за све
Дневник 16.06.2022
САНКТ ПЕТЕРБУРГ: Срби су изгубили медијски рат 90-их година и зато су постали глобални кривци, изјавио је данас српски члан Председништва БиХ Милорад Додик на Међународном економском форуму у Санкт Петербургу. Исказавши… »
Додик: Српска не дозвољава придруживање санкцијама Русији
Нова 16.06.2022
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик рекао је данас на Међународном економском форуму у Санкт Петербургу (СПИЕФ) да се Босна и Херцеговина није придружила санкцијама Русији, јер Република Српска то није дозволила. „Ми смо… »
Вести дана »
Американци преко телефона притискају Зеленског. У Кремљу отварају шампањац: ‘Више није питање ‘хоће ли‘, него ‘како и када‘‘
Ало пре 3 сатајош 37 повезаних
Студенти Правног факултета од Вучића затражили изборе, подржали глумце Народног позоришта
Сербиан Невс Медиа пре 7 минутајош 23 повезане
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 6 сатијош 32 повезане