Повезане вести

Дара Бубамара: Као пантер сам скочила и изубијала дечка песницама

Дара Бубамара: Као пантер сам скочила и изубијала дечка песницама

Нова 16.06.2022
Певачица се недавно нашла у јеку скандала, након што се потукла на аеродрому. Дара Бубамара је открила како је дошло до сукоба са мушкарцем. „Кад неко крене на мене ја га убијем од батина. Били смо на аеродрому, нервозни, журили… »
Скандал на аеродрому - Дара Бубамара пребила мушкарца! Открила све о инциденту: "Изубијала сам га песницама!"

Скандал на аеродрому - Дара Бубамара пребила мушкарца! Открила све о инциденту: "Изубијала сам га песницама!"

Мондо 16.06.2022
Дара Бубамара проговорила о инциденту на аеродрому. Дара Бубамара проговорила о инциденту на аеродрому. Након што је откривено колико је новца дала на пластичне операције, Дара Бубамара гостовала је у емисији "Ексклузивно" и… »
Дара претукла дечка на аеродрому! Певачица отворено о инциденту: Изубијала сам га песницама, вређао ми је мртву мајку

Дара претукла дечка на аеродрому! Певачица отворено о инциденту: Изубијала сам га песницама, вређао ми је мртву мајку

Курир 16.06.2022
Певачица Дара Бубамара открила је да је недавно пребила непознатог мушкарца који ју је напао и псовао. - Кад неко крене на мене ја га убијем од батина. Били смо на аеродрому, нервозни, журили смо на авион. Човек од два метра ми… »

Вести дана »