Повезане вести

Певачице лудују пијане, али само Сека признаје: Неке су баш претерале

Певачице лудују пијане, али само Сека признаје: Неке су баш претерале

Нова 16.06.2022
Оне су због алкохола правиле озбиљне проблеме. Певачица Сека Алексић постала је прави хит на интернету када је на Твитеру делила објаве са свадбе сина Радише Трајковића Ђанија пре неколико дана. Наиме, она је постављала снимке… »
Попила коју више на прослави, снимци запалили мреже! Сека Алексић се поново огласила - након свадбе добила посебан позив

Попила коју више на прослави, снимци запалили мреже! Сека Алексић се поново огласила - након свадбе добила посебан позив

Мондо 16.06.2022
Сека Алексић била је највеселија на свадби Ђанијевог сина, а о њеном пијанству и даље брује мреже, али и она! Сека Алексић била је највеселија на свадби Ђанијевог сина, а о њеном пијанству и даље брује мреже, али и она! Иако… »
Ово пијанство се не заборавља! Сека после свадбе Ђанијевог сина открила какав је позив добила: Не брините, биће све океј!

Ово пијанство се не заборавља! Сека после свадбе Ђанијевог сина открила какав је позив добила: Не брините, биће све океј!

Курир 16.06.2022
Певачица Сека Алексић била је гост на недавној свадби сина Радише Трајковића Ђанија, где је попила коју чашицу више, па од срамоте дан касније није смела да прегледа фотографије и снимке у свом телефону, настале те вечери. - Ја… »
(Видео): Сека Алексић гурала Александру Пријовић на бини, а онда брала цвеће са стола: "Не пијем често, али кад се напијем ја…

(Видео): Сека Алексић гурала Александру Пријовић на бини, а онда брала цвеће са стола: "Не пијем често, али кад се напијем ја…

Блиц 16.06.2022
Певачица Светлана Сека Алексић била је гост на свадби Ђанијевог сина Милоша, а на венчању се одлично проводила. Сека Алексић је тако падала на колена, понесена атмосфером, те ударала колегиницу Јану по задњици, али и гурала у… »

Вести дана »