Повезане вести

Ја сам морална вертикала, а он ће све да докаже на суду! Јована тужи каскадера - "Звала сам адвоката" (видео)

Ја сам морална вертикала, а он ће све да докаже на суду! Јована тужи каскадера - "Звала сам адвоката" (видео)

Мондо 17.06.2022
После скандала Уроша Ћертића око наводне афере с водитељком Слагалице Маријом Вељковић, каскадер је ушао у сукоб с Јованом Јеремић. После скандала Уроша Ћертића око наводне афере с водитељком Слагалице Маријом Вељковић… »
Захтев адвокату је послат, Урош ћертић биће тужен и парнично и кривично Јована иде на суд са каскадером: Све ћу му паре узети!…

Захтев адвокату је послат, Урош ћертић биће тужен и парнично и кривично Јована иде на суд са каскадером: Све ћу му паре узети!…

Курир 17.06.2022
Водитељка Јована Јеремић донела је одлуку да тужи бившег учесника ријалитија и каскадера Уроша Ћертића. После скандала око Ћертићеве наводно бивше девојке, водитељке Слагалице Марије Вељковић, Урош не престаје да вређа Јовану… »
Фуј! Наказо, торба је фејк! Каскадер поново жестоко оплео по Јовани Јеремић: Чекај, тако се изражава "правница"

Фуј! Наказо, торба је фејк! Каскадер поново жестоко оплео по Јовани Јеремић: Чекај, тако се изражава "правница"

Мондо 17.06.2022
Каскадер Урош Ћертић још једном је жестоко оплео по водитељки јутарњег програма Јовани Јеремић. Каскадер Урош Ћертић још једном је жестоко оплео по водитељки јутарњег програма Јовани Јеремић. Након што је Јована Јеремић… »
"Наказо са квази послаником": Урош Ћертић оплео по Јовани Јеремић, тврди да водитељка носи фејк ствари

"Наказо са квази послаником": Урош Ћертић оплео по Јовани Јеремић, тврди да водитељка носи фејк ствари

Блиц 17.06.2022
Каскадер Урош Ћертић никако да пређе водитељки Јовани Јеремић преко коментара које је изрекла на рачун његове наводне афере са њеном колегиницом Маријом Вељковић, те тако не прође много времена пре него што поново не… »

Вести дана »