Povezane vesti
Tata me je napustio kada sam imao 20 meseci! Dejan Milićević o teškom odrastanju - Danas je posebno slab na ovo!
Mondo 17.06.2022
Fotograf i producent Dejan Milićević progovorio je o svom detinjsvu i otkrio malo poznate detalje o sebi. Fotograf i producent Dejan Milićević progovorio je o svom detinjsvu i otkrio malo poznate detalje o sebi. Dejan Milićević koji je svojim spotovima i… »
Nepoznati detalji života Dejana milićevića: Otac me napustio kad sam imao 20 meseci, a Bog me je nagradio zbog ovoga!
Kurir 17.06.2022
Fotograf i producent Dejan Milićević ogolio je dušu i otkrio ono što malo ko zna o njegovom odrastanju i porodičnom životu. Dejan je javnosti otkrio da ga je otac napustio još kada je bio beba. - Tata me je napustio kada sam imao samo 20 meseci i ja sam… »
Vesti dana »

Evo šta Putin traži od Trampa za okončanje rata! Čeka se ishod telefonskog razgovora
Dnevnik pre 1 satjoš 21 povezana

Tramp sa krunom na glavi iz aviona ispušta braon tečnost na demonstrante: Ovako je odgovorio na proteste
Telegraf pre 51 minutajoš 19 povezanih

Posle hladnog jutra, u većem delu zemlje sunčano, do 18 stepeni
Novi magazin pre 1 satjoš 19 povezanih

Auto sleteo s puta kod Malog Iđoša, udario u kuću: Jedna osoba stradala na mestu, druga u bolnici
Euronews pre 12 minutajoš 32 povezane

Otvorena birališta u Severnoj Makedoniji: Građani glasaju za gradonačelnike i odbornike u 80 opština i Gradu Skoplju
Kurir pre 2 satajoš 15 povezanih