Повезане вести
Тата ме је напустио када сам имао 20 месеци! Дејан Милићевић о тешком одрастању - Данас је посебно слаб на ово!
Мондо 17.06.2022
Фотограф и продуцент Дејан Милићевић проговорио је о свом детињсву и открио мало познате детаље о себи. Фотограф и продуцент Дејан Милићевић проговорио је о свом детињсву и открио мало познате детаље о себи. Дејан Милићевић… »
Непознати детаљи живота Дејана милићевића: Отац ме напустио кад сам имао 20 месеци, а Бог ме је наградио због овога!
Курир 17.06.2022
Фотограф и продуцент Дејан Милићевић оголио је душу и открио оно што мало ко зна о његовом одрастању и породичном животу. Дејан је јавности открио да га је отац напустио још када је био беба. - Тата ме је напустио када сам имао… »
Вести дана »
"Намеравам да разбијем стереотипе да смо криминална јединица": Ево ко је Душан Нинковић, ухапшени командант Интервентне
Мондо пре 42 минутајош 52 повезане
РХМЗ издао упозорење: Грмљавина праћена градом у среду и четвртак у Србији
Врање невс пре 12 минутајош 37 повезаних
Селаковић стигао на суђење за Генералштаб, мања група окупљених га дочекала уз негодовање
Бета пре 1 сатјош 23 повезане
УЖИВО: Криза на Блиском истоку, Хезболах извео више напада ракетама и дроновима на израелске трупе на југу Либана
Еуроневс пре 1 сатјош 24 повезане
Апостоловић: Француско-немачки нон-пејпер могао би да убрза европски пут Србије
Бета пре 1 сатјош 13 повезаних