Povezane vesti
Tata me je napustio kada sam imao 20 meseci! Dejan Milićević o teškom odrastanju - Danas je posebno slab na ovo!
Mondo 17.06.2022
Fotograf i producent Dejan Milićević progovorio je o svom detinjsvu i otkrio malo poznate detalje o sebi. Fotograf i producent Dejan Milićević progovorio je o svom detinjsvu i otkrio malo poznate detalje o sebi. Dejan Milićević koji je svojim spotovima i… »
Nepoznati detalji života Dejana milićevića: Otac me napustio kad sam imao 20 meseci, a Bog me je nagradio zbog ovoga!
Kurir 17.06.2022
Fotograf i producent Dejan Milićević ogolio je dušu i otkrio ono što malo ko zna o njegovom odrastanju i porodičnom životu. Dejan je javnosti otkrio da ga je otac napustio još kada je bio beba. - Tata me je napustio kada sam imao samo 20 meseci i ja sam… »
Vesti dana »

(BLOG) Protesti podrške Novom Pazaru širom zemlje: Građani ispred prostorija SNS u Kraljevu, Kragujevcu, Nišu i Novom Sadu
N1 Info pre 8 minutajoš 81 povezana

Žandarmerija dočekala učesnike protesta ispred SNS-a u Nišu
Serbian News Media pre 1 satjoš 26 povezanih

Arnautović ušao i mogao do gola posle par sekundi, Endiaj prekinuo niz promašaja
Nova pre 8 minutajoš 22 povezane

Zaposleni i uprava ušli u zgradu Državnog univerziteta u Novom Pazaru, studenti tvrde da su izbačeni
RTS pre 7 satijoš 48 povezanih