Povezane vesti
Abazović: Temeljni ugovor ili se razilazimo
Pravda 17.06.2022
Temeljni ugovor između Crne Gore i Srpske pravoslavne crkve definitivno je kamen spoticanja i nove manjinske vlade, što je pokazala polemika na današnjoj sednici između premijera Dritana Abazovića i predstavnika SDP-a, stranke koja je bila koalicioni… »
Abazović: Temeljni ugovor sa SPC ili da se razilazimo
Nova 17.06.2022
Temeljni ugovor između države Crne Gore i Srpske pravoslavne crkve definitivno je kamen spoticanja i nove manjinske vlade, što je pokazala polemika na današnjoj sedici između premijera Dritana Abazovića i predstavnika SDP-a, stranake koja je bila… »
"Temeljni ugovor SPC ili se razilazimo": Kamen spoticanja i nove manjinske vlade u Crnoj Gori, Joković: "Ja kao Srbin ne…
Blic 17.06.2022
Temeljni ugovor između države Crne Gore i Srpske pravoslavne crkve definitivno je kamen spoticanja i nove manjinske vlade, što je pokazala polemika na današnjoj sedici između premijera Dritana Abazovića i predstavnika SDP-a, stranke koja je bila… »
Žustra rasprava na sednici! Abazović otvorio karte: Ili Temeljni ugovor, ili da se razilazimo
Srbija danas 17.06.2022
Pale teške reči. Temeljni ugovor između države Crne Gore i Srpske pravoslavne crkve definitivno je kamen spoticanja i nove manjinske vlade, što je pokazala polemika na današnjoj sedici između premijera Dritana Abazovića i predstavnika SDP-a… »
Vesti dana »

Dvojica dečaka napala dete (12) u Skejt parku kod "ušća": Oglasio se MUP: Događaj nije povezan sa blokadom Brankovog mosta
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

"Evropa stoji iza Ukrajine": Makron posle sastanka sa Zelenskim: "Pozdravljam Trampa i njegove napore ka prekidu vatre"
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Arena „u blokadi“: „Pumpanje“, vređa se Vučić i niko neće da bude „ćaci“ (VIDEO)
Danas pre 45 minutajoš 1 povezana

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 2 satajoš 4 povezane