Povezane vesti
Ruski novinar objavio snimak amerčkog vojnika zarobljenog kod Harkova Imao je da poruči samo ovo! Video
Kurir 17.06.2022
Dopisnik RT-a objavio je snimak na kojem se pojavljuje Aleksandar Druke, jedan od američkih plaćenika za koje se veruje da su uhvaćeni u blizini Harkova. -Živ sam i nadam se da ću se vratiti što je pre to moguće, volim vas, rekao je on u snimku… »
Uhvaćen američki vojnik u Ukrajini! Poznati ruski novinar objavio snimak - Poručio je samo jednu važnu stvar! (video)
Mondo 17.06.2022
Američki vojnik koji ratuje u Ukrajini, Aleksandar Druke, uhvaćen je u blizini Harkova, a ruski novinar i dopisnik "Russia Today" je objavio video u kojem se zarobljenik obraća. Američki vojnik koji ratuje u Ukrajini, Aleksandar Druke, uhvaćen je u… »
Ja sam protiv rata Isplivala još dva snimaka bivših američkih vojnika! U nekoliko sekundi izgovorili ove reči video
Kurir 17.06.2022
Drugi ruski novinar objavio dva snimka na kojima se vidi Druke, ali i drugi bivši američki vojnik Endi Huin. Na snimcima koji su objavljeni na društvenoj mreži Telegram se čuje kako obojica kažu na ruskom ''Ja sam protiv rata'', prenosi Sputnik… »
Da li je ovo prva fotka dvojice Amerikanaca koje su navodno zarobili Rusi? Nestao je i treći ali još nema zvanične potvrde…
Kurir 17.06.2022
Portparol Stept departmenta Ned Prajs rekao je da je američka administracija u kontaktu sa porodicama Amerikanaca koji su, navodno, zarobljeni u Ukrajini. Prajs, koji je rekao da je Stejt department svestan izveštaja o nestalom trećem Amerikancu, rekao… »
Vesti dana »

Ko donosi odluku o tome da li će se projekat Jadar sprovoditi i od čega će ona zavisiti
N1 Info pre 1 satjoš 22 povezane

Projekt iskopavanja litija u Srbiji od strateškog značaja za EU
Al Jazeera pre 1 satjoš 49 povezanih

BLOG UŽIVO Studenti stigli ispred Predsedništva: „Dobro je poznato ko crta metu na čelima profesora i studenata u blokadi“
Nova pre 4 minutajoš 11 povezanih

Studenti u blokadi pozvali na skup i šetnju do Predsedništva: Napad na jednog od nas je napad na sve nas
N1 Info pre 2 satajoš 8 povezanih

Policija spavala četiri dana: Nasilni ćaci uhapšen tek kad je postao viralan
Vreme pre 6 satijoš 17 povezanih