Povezane vesti
Ruski novinar objavio snimak amerčkog vojnika zarobljenog kod Harkova Imao je da poruči samo ovo! Video
Kurir 17.06.2022
Dopisnik RT-a objavio je snimak na kojem se pojavljuje Aleksandar Druke, jedan od američkih plaćenika za koje se veruje da su uhvaćeni u blizini Harkova. -Živ sam i nadam se da ću se vratiti što je pre to moguće, volim vas, rekao je on u snimku… »
Uhvaćen američki vojnik u Ukrajini! Poznati ruski novinar objavio snimak - Poručio je samo jednu važnu stvar! (video)
Mondo 17.06.2022
Američki vojnik koji ratuje u Ukrajini, Aleksandar Druke, uhvaćen je u blizini Harkova, a ruski novinar i dopisnik "Russia Today" je objavio video u kojem se zarobljenik obraća. Američki vojnik koji ratuje u Ukrajini, Aleksandar Druke, uhvaćen je u… »
Ja sam protiv rata Isplivala još dva snimaka bivših američkih vojnika! U nekoliko sekundi izgovorili ove reči video
Kurir 17.06.2022
Drugi ruski novinar objavio dva snimka na kojima se vidi Druke, ali i drugi bivši američki vojnik Endi Huin. Na snimcima koji su objavljeni na društvenoj mreži Telegram se čuje kako obojica kažu na ruskom ''Ja sam protiv rata'', prenosi Sputnik… »
Da li je ovo prva fotka dvojice Amerikanaca koje su navodno zarobili Rusi? Nestao je i treći ali još nema zvanične potvrde…
Kurir 17.06.2022
Portparol Stept departmenta Ned Prajs rekao je da je američka administracija u kontaktu sa porodicama Amerikanaca koji su, navodno, zarobljeni u Ukrajini. Prajs, koji je rekao da je Stejt department svestan izveštaja o nestalom trećem Amerikancu, rekao… »
Vesti dana »

Završen protest „Rame uz rame – studenti i radnici“: Poljoprivrednici poručili da traktori dolaze u centar Beograda 15. marta (FOTO; VIDEO)
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

Saša Matić otvorio koncert u Areni: Svi u transu kad je izašao na binu i obratio se publici: "Večeras smo ovde da pokažemo ljubav" (Video)
Blic pre 5 satijoš 1 povezana