Povezane vesti
Posle incidenta u Nišu pevačica ostala bez kose! Sandra uživo u emisiji pokazala opale pramenove a onda otkrila identitet…
Kurir 17.06.2022
Pevačica Sandra Čarpić uključila se putem Vibera u Puls Srbije gde se dotakla nedavnog incidenta u Nišu. Naime, voditelja Ivana Gajića interesovalo je kako se pevačica oseća zbog napada od strane devojke koja ju je čupala za kosu i vikala da obriše… »
Pretučena bivša učesnica Zadruge: Sandra Čaprić napadnuta nasred ulice, pokazala počupanu kosu
Blic 16.06.2022
Bivša učesnica "Zadruge" Sandra Čaprić doživela je neprijatnu situaciju i tom prilikom je izvukla "deblji kraj". - Jesam imala frku, bila sam sa nekim drugom, izbacili smo neki stori, došla mi je neka devojka na nastup i počupala me za kosu. Rekla mi je… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za Srbiju 6. i 7. avgust 2025: upozorenje na grad i lokalne pljuskove uz toplotni talas
Naslovi.ai pre 14 minutajoš 33 povezane

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom u Kruševcu
Naslovi.ai pre 2 satajoš 23 povezane

Mup: Identifikovano 15 učesnika protesta u Zemunu kada su oštećene prostorije SNS
Pravda pre 14 minutajoš 20 povezanih

Može li Dodik da ostane predsednik Republike Srpske posle presude
BBC News pre 59 minutajoš 96 povezanih

Teolog Vukašin Milićević nakon saslušanja u Crkvenom sudu: Ostajem pri svemu što sam rekao
Beta pre 49 minutajoš 16 povezanih