Повезане вести
Додик: Састанак са Путином био пун разумевања и отворености
Курир 18.06.2022
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је да је састанак са председником Русије Владимиром Путином у Санкт Петербургу био "пун разумевања и отворености". Додик се касно синоћ састао са Путином на маргинама… »
Додик: Русија не напушта своје пријатеље
Спутник 18.06.2022
Русија не напушта своје пријатеље и у то сам се поново уверио након разговора са председником Русије Владимиром Путином у Санкт Петербургу, рекао је данас српски члан Председништва БиХ Милорад Додик. "Сви наши пројекти који су… »
Додик после разговора с Путином: Русија не напушта своје пријатеље
Еуроневс 18.06.2022
Русија не напушта своје пријатеље и у то сам се поново уверио након разговора са председником Русије Владимиром Путином у Санкт Петербургу, рекао је данас српски члан Председништва БиХ Милорад Додик. "Сви наши пројекти који су… »
Русија не напушта своје пријатеље: Додик саопштио сјајне вести - Цена гаса за Српску остаје иста, али то није све
Вечерње новости 18.06.2022
РУСИЈА не напушта своје пријатеље и у то сам се поново уверио након разговора са председником Русије Владимиром Путином у Санкт Петербургу, рекао је данас српски члан Председништва БиХ Милорад Додик. Фото РТРС - Сви наши… »
Додик: Уверио сам се да Русија не напушта пријатеље
Вести онлине 18.06.2022
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик истакао је да Русија не напушта своје пријатеље и да се у то поново уверио после разговора с председником Руске Федерације Владимиром Путином у Санкт Петербургу. “Сви наши пројекти… »
Додик након састанка са Путином: "Русија не напушта своје пријатеље"
Блиц 18.06.2022
Русија не напушта своје пријатеље и у то сам се поново уверио након разговора с председником Русије Владимиром Путином у Санкт Петербургу, рекао је српски члан Председништва БиХ Милорад Додик. - Сви наши пројекти који су раније… »
Нови магазин 18.06.2022
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је да је састанак са председником Русије Владимиром Путином у Санкт Петербургу био "пун разумевања и отворености". Додик се касно синоћ састао са Путином на маргинама… »
Н1 Инфо 18.06.2022
Данас 18.06.2022
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је да је састанак са председником Русије Владимиром Путином у Санкт Петербургу био „пун разумевања и отворености“. Додик се касно синоћ састао са Путином на маргинама… »
Огласио се Додик после сусрета са председником Русије: Путин ме позвао на нови састанак у септембру (видео)
Вечерње новости 17.06.2022
СРПСКИ члан Председништва БиХ Милорад Додик састао се вечерас у Санкт Петербургу са руским председником Владимиром Путином. Фото рсмосцовоффице.ру Додик је рекао да је састанак са Путином био пун разумевања и отворености, да је… »
Додик са шефом Гаспрома: Цена руског гаса за Републику Српску иста до краја године
Данас 17.06.2022
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је данас у Санкт Петербургу да је са председником Управног одобра Гаспрома Алексејом Милером договорио да цена руског гаса за Републику Српску остане иста до краја године… »
Вести дана »

Вучић најавио могуће превремене изборе – открио и када би могао да поднесе оставку
РТК пре 5 сатијош 1 повезана

Само снажна војска гарант сигурности: Вучић најавио спектакуларни војни приказ 20. септембра
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана

Нато покреће мисију "Источна стража": Снажан одговор на улазак руских дронова у европски ваздушни простор
Блиц пре 5 сатијош 3 повезане

Оборен рекорд! У Јапану скоро 100.000 стогодишњака: Жене дуговечније и бројније
Блиц пре 41 минутајош 1 повезана

Сремска Митровица: Данас сунчано и топло, а у недељу киша и снажно невреме
Озон пре 1 сатјош 3 повезане