Povezane vesti
"Imamo zajedničku viziju kako da idemo ka pobedi": Zelenski: Podrška Britanije Ukrajini čvrsta i odlučna
Blic 18.06.2022
Tokom svih ratnih dana Velika Britanija je pokazala da je njena podrška Ukrajini čvrsta i odlučna, izjavio je danas predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski nakon susreta sa britanskim premijerom Borisom DŽonsonom u Kijevu. - Drago mi je što ponovo… »
Zelenski o Džonsonovoj iznenadnoj poseti Kijevu: Drago mi je što ponovo vidim velikog prijatelja naše zemlje
Danas 17.06.2022
Britanski premijer Boris Džonson sastao se danas sa ukrajinskim predsednikom Volodimirom Zelenskim u Kijevu tokom svoje druge posete ukrajinskoj pretonici od početka ruske invazije 24. februara uz zajedničku poruku o uzajamnom razumevanju i britanskoj… »
Vesti dana »

Nastavljeno suđenje aktivistima SNS-a u Novom Sadu, skup podrške napadnutoj studentkinji
RTS pre 33 minutajoš 17 povezanih

Vučević apelovao na studente iz parka da ne štrajkuju glađu
Novi magazin pre 23 minutajoš 15 povezanih

Trampov izaslanik odgovara Medvedevu: Izjave o trećem svetskom ratu su nepromišljene i neprimerene
RTV pre 2 satajoš 20 povezanih

"Putin iritira Trampa više nego ja": Zelenski poručio da ruski predsednik laže, pa pozvao Vašington da uvede sankcije
Blic pre 19 minutajoš 20 povezanih