Povezane vesti

"Koliko ja znam, i ti si jedan od tih ljudi" Putin odgovorio na goruće pitanje - Hoće li Dodik uvesti sankcije Rusiji?

"Koliko ja znam, i ti si jedan od tih ljudi" Putin odgovorio na goruće pitanje - Hoće li Dodik uvesti sankcije Rusiji?

Srbija danas 18.06.2022
Na sajtu Kremlja objavljen je deo Putinovog obraćanja Dodiku na početku sastanka na kojem je Putin rekao kako visoko ceni Dodikov stav po pitanju sankcija. Na marginama Međunarodnog ekonomskog foruma u Sankt Peterburgu, ruski predsednik Vladimir Putin… »
"Rusija ne napušta svoje prijatelje" Dodik poslao snažnu poruku nakon susreta sa Putinom: Čuvamo poziciju Srpske (foto)

"Rusija ne napušta svoje prijatelje" Dodik poslao snažnu poruku nakon susreta sa Putinom: Čuvamo poziciju Srpske (foto)

Srbija danas 18.06.2022
Putin je još jednom izrazio punu podršku Dejtonskom sporazumu i pokazao svoj principijelan stav. Rusija ne napušta svoje prijatelje i u to sam se ponovo uverio nakon razgovora sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom u Sankt Peterburgu, rekao je danas… »
"Zahvalan sam..." Putin se ovim rečima obratio Dodiku nakon susreta u Sankt Peterburgu

"Zahvalan sam..." Putin se ovim rečima obratio Dodiku nakon susreta u Sankt Peterburgu

Srbija danas 18.06.2022
Nažalost, u sadašnjim uslovima sa BiH imamo određenih poteškoća u vezi sa pristupom sankcijama, ali znamo vaš stav i mi to veoma cenimo, kazao je Vladimir Putin Dodiku. Rusija ima određenih poteškoća u odnosima sa Bosnom i Hercegovinom, u vezi sa… »

Vesti dana »