Povezane vesti
Susret Dodika i Putina
Politika 18.06.2022
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik sastao se sinoć u Sankt Peterburgu sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom. Dodik je za RTRS rekao da je sastanak sa Putinom bio pun razumevanja i otvorenosti, da je razgovarano o više tema, pre svega… »
Dodik: Rusija ne napušta svoje prijatelje
Pravda 18.06.2022
Rusija ne napušta svoje prijatelje i u to sam se ponovo uverio nakon razgovora sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom u Sankt Peterburgu, rekao je danas srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik. "Svi naši projekti koji su ranije dogovoreni se… »
Dodik: Rusija ne napušta prijatelje, nećemo dozvoliti da se uvedu sankcije
Nova 18.06.2022
Rusija ne napušta svoje prijatelje i u to sam se ponovo uverio nakon razgovora sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom u Sankt Peterburgu, rekao je danas srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik. „Svi naši projekti koji su ranije dogovoreni se… »
Dodik: Rusija ne napušta svoje prijatelje
RTV 18.06.2022
SANKT PETERBURG - Rusija ne napušta svoje prijatelje i u to sam se ponovo uverio nakon razgovora sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom u Sankt Peterburgu, rekao je danas srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik. "Svi naši projekti koji su ranije… »
Visoko cenimo vašu poziciju: Putin Dodika pozvao na novi razgovor u septembru
Pravda 18.06.2022
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik sastao se sinoć u Sankt Peterburgu sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom. Dodik je za RTRS rekao da je sastanak sa Putinom bio pun razumevanja i otvorenosti, da je razgovarano o više tema, pre svega… »
Dodik o susretu sa Putinom: Pozvao me je na novi sastanak u septembru
Nova 18.06.2022
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik sastao se sinoć u Sankt Peterburgu sa Vladimirom Putinom, a nakon razgovora je izjavio da ga je šef ruske države pozvao na novi sastanak u septembru. Dodik je za RTRS rekao da je sastanak sa Putinom bio pun… »
Vesti dana »
UKRAJINSKA KRIZA: Napadi Kijeva na rusku teritoriju; Bukurešt: Ne šaljemo trupe u Ukrajinu
RTV pre 36 minutajoš 3 povezane
Odbor IAEA prijavio Iran Savetu bezbednosti UN zbog nesaradnje u nuklearnoj istrazi
Danas pre 10 satijoš 1 povezana
RHMZ objavio upozorenje na visoku temperaturu, u naredna dva sata kiša u Sremu i Mačvi
RTV pre 6 minutajoš 6 povezanih
Finska ogradila deo granice s Rusijom: Završena izgradnja 200 kilometara ograde
Kurir pre 6 satijoš 1 povezana
Tramp morao da čeka da poprave predsednički avion koji je iznenada imao neobičan problem
Beta pre 6 satijoš 2 povezane