Повезане вести
Сусрет Додика и Путина
Политика 18.06.2022
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик састао се синоћ у Санкт Петербургу са руским председником Владимиром Путином. Додик је за РТРС рекао да је састанак са Путином био пун разумевања и отворености, да је разговарано о… »
Додик: Русија не напушта своје пријатеље
Правда 18.06.2022
Русија не напушта своје пријатеље и у то сам се поново уверио након разговора са председником Русије Владимиром Путином у Санкт Петербургу, рекао је данас српски члан Председништва БиХ Милорад Додик. "Сви наши пројекти који су… »
Додик: Русија не напушта пријатеље, нећемо дозволити да се уведу санкције
Нова 18.06.2022
Русија не напушта своје пријатеље и у то сам се поново уверио након разговора са председником Русије Владимиром Путином у Санкт Петербургу, рекао је данас српски члан Председништва БиХ Милорад Додик. „Сви наши пројекти који су… »
Додик: Русија не напушта своје пријатеље
РТВ 18.06.2022
САНКТ ПЕТЕРБУРГ - Русија не напушта своје пријатеље и у то сам се поново уверио након разговора са председником Русије Владимиром Путином у Санкт Петербургу, рекао је данас српски члан Председништва БиХ Милорад Додик. "Сви наши… »
Високо ценимо вашу позицију: Путин Додика позвао на нови разговор у септембру
Правда 18.06.2022
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик састао се синоћ у Санкт Петербургу са руским председником Владимиром Путином. Додик је за РТРС рекао да је састанак са Путином био пун разумевања и отворености, да је разговарано о… »
Додик о сусрету са Путином: Позвао ме је на нови састанак у септембру
Нова 18.06.2022
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик састао се синоћ у Санкт Петербургу са Владимиром Путином, а након разговора је изјавио да га је шеф руске државе позвао на нови састанак у септембру. Додик је за РТРС рекао да је… »
Вести дана »
Изливање Јужне Мораве изазвало евакуацију и прекиде у саобраћају у Врању
Наслови.аи пре 15 минутајош 9 повезаних
Сијарто: Мађарска тражи обуставу финансијске помоћи ЕУ Кијеву због корупције - у Украјини постоји ратна мафија
Н1 Инфо пре 29 минутајош 24 повезане
Насловне стране за четвртак, 20. новембар 2025. године
Сербиан Невс Медиа пре 44 минутајош 18 повезаних
Временска прогноза за Србију 20. новембар 2025: Претежно сунчано и топлије, киша увече на југу и истоку
Наслови.аи пре 4 минутајош 18 повезаних