Повезане вести

Тешко му је пала ова одлука: Булут више није у репрезентацији Србије – открио шта га је погодило, али никоме ништа не замера!…

Тешко му је пала ова одлука: Булут више није у репрезентацији Србије – открио шта га је погодило, али никоме ништа не замера!…

Хот спорт 18.06.2022
Не може да се помири са овом одлуком Кошаркашког савеза Србије. Када се говори о баскету, свима прво на памет падне Душан Домовић Булут, који важи за ‘пионира’ овог спорта у Србији. Зајваљујући њему, репрезентација Србије је… »
Домовић – Булут: КСС ми се захвалио на услугама

Н1 Инфо 18.06.2022
Пионир баскета 3кс3 на овим просторима и без сваке сумње најбољи репрезент Србије у овом спорту у свету Душан Домовић Булут допутовао је у Чикаго где се припрема за своје друго узастопно учешће у БИГ 3 лиги, најквалитетнијем… »
Булут: Заувек жал за златом на ОИ; жао ми је што ми КСС није дао одрешене руке

Булут: Заувек жал за златом на ОИ; жао ми је што ми КСС није дао одрешене руке

Спортски журнал 18.06.2022
Не могу да будем незадовољан, јер сам одликован олимпијац, али та златна медаља била је сан нас четворице када смо почели да се бавимо овим спортом. Пионир баскета 3кс3 на овим просторима и без сваке сумње најбољи репрезент… »
Булут се опростио од Србије, жали због Токија и што није имао праву подршку

Булут се опростио од Србије, жали због Токија и што није имао праву подршку

Нова 18.06.2022
Легенда рекла збогом репрезентацији. Пионир баскета 3×3 на овим просторима Душан Домовић Булут, допутовао је у Чикаго где се припрема за своје друго узастопно учешће у БИГ 3 лиги, најквалитетнијем светском такмичењу. Прошле… »

Спорт клуб 18.06.2022
Пионир баскета 3кс3 на овим просторима и без сваке сумње најбољи репрезент Србије у овом спорту у свету Душан Домовић Булут допутовао је у Чикаго где се припрема за своје друго узастопно учешће у БИГ 3 лиги, најквалитетнијем… »
Бити четврти – Шампиони без олимпијске медаље (10): Тако близу, а тако далеко

Бити четврти – Шампиони без олимпијске медаље (10): Тако близу, а тако далеко

Вести онлине 18.06.2022
Чувен по преданом раду, Никица Клинчарски (65 година) је оставио дубок траг у домаћем фудбалу. Никада се није много истицао ван терена, већ је пуштао да о њему говори учинак на трави. Увек је био спреман да подметне леђа за… »

Вести дана »