Povezane vesti
Ispovest prve dame Ukrajine: Otkrila mnogo o suprugu Volodimiru i prvim danima sukoba u njenoj zemlji
Telegraf 18.06.2022
Iako je Zelenskog upoznala još kao dete, ljubav između nje i supruga nije planula u osnovnoj školi, nego tek na fakultetu. Supruga ukrajinskog predsednika, Olena Zelenski, prisetila se atmosfere ranih jutarnjih sati 24. februara u retkom intervjuu za… »
"Nije istina da volodimir glumata": Prva dama Ukrajine otvorila dušu: Evo kada ju je Zelenski stvarno naljutio
Blic 18.06.2022
"Osećala sam se kao u paralelnom svemiru, kao da sanjam", prisetila se atmosfere ranih jutarnjih sati 24. februara Olena Zelenska, supruga predsednika Ukrajine Vladimira Zelenskog u retkom intervjuu za britanski "Gardijan". Spolja su se čuli pucnjevi, a… »
Ispovest prve dame Ukrajine: Moj muž ne glumi, a evo kada me je zaista naljutio
Nova 18.06.2022
"Osećala sam se kao u paralelnom svemiru, kao da sanjam", prisetila se atmosfere ranih jutarnjih sati 24. februara Olena Zelenska, supruga predsednika Ukrajine Vladimira Zelenskog u retkom intervjuu za britanski Gardijana. Spolja su se čuli pucnjevi, a… »
Vesti dana »
CIK u Prištini na osnovu 99,40% biračkih mesta: Samoopredeljenje 42,92%; Srpska lista u svim srpskim sredinama osvojila apsolutnu većinu
RTV pre 12 minutajoš 31 povezana
FOTO, VIDEO Razoran zemljotres jačine 7,8 stepeni Rihtera pogodio Filipine: Ima poginulih, urušavaju se zgrade, izdato upozorenje na cunami
Nova pre 17 minutajoš 30 povezanih
Iran napao sever Izraela, Tel Aviv uzvratio udarima na više iranskih gradova
Radio 021 pre 22 minutajoš 13 povezanih
Naoblačenje sa kišom i pljuskovima. Nakon par dana suše, vremenski obrt u ovim delovima Srbije. Moguće nevreme (foto)
Dnevnik pre 1 satjoš 14 povezanih