Повезане вести

Дара Бубамара опет смувала 15 година млађег, па још бизнисмена

Дара Бубамара опет смувала 15 година млађег, па још бизнисмена

Нова 18.06.2022
Ево колика је разлика у годинама. Откако се развела од Милана Кесића, певачица Дара Бубамара поново живи девојачки живот. Излази, наступа, проводи се, путује и забавља се с ким пожели. Наводно, певачица има и новог дечка, и то… »
"Поново сам заљубљена": Дара Бубамара коначно проговорила о новом дечку:"Моје срце је украдено, јако сам срећна" (видео)

"Поново сам заљубљена": Дара Бубамара коначно проговорила о новом дечку:"Моје срце је украдено, јако сам срећна" (видео)

Блиц 18.06.2022
Певачица је најавила нову песму, албум до септембра и концерт, и каже да јој је у животу све дивно, као и њен нови дечко, што се могло видети по њеном осмеху. Дара Бубамара од прошлогодишњег раскида са 21 годину млађим… »
Дара опет смувала млађег: Бубамара баш воли пилетину, у вези је с бизнисменом из Новог Сада, ево колика је разлика у годинама!…

Дара опет смувала млађег: Бубамара баш воли пилетину, у вези је с бизнисменом из Новог Сада, ево колика је разлика у годинама!…

Курир 18.06.2022
Откако се развела од Милана Кесића, Дара Бубамара (46) поново живи девојачки живот. Излази, наступа, проводи се, путује и забавља се с ким пожели. Наводно, певачица има и новог дечка, и то 15 година млађег, сазнаје Курир. У… »

Вести дана »