Povezane vesti
U Splitu uhapšen muškarac sa više od dva kilograma amfetamina
RTV 18.06.2022
SPLIT - Splitska policija pronašla je više od dva kilograma amfetamina kod 38-godišnjeg muškarca koji je priveden, izvestila je danas splitsko-dalmatinska policija. Muškarac je uhapšen nakon što je kod njega pronađeno osam vrećica u kojima se nalazilo… »
Split: Uhapšen muškarac s više od dva kilograma amfetamina
Euronews 18.06.2022
Splitska policija pronašla je više od dva kilograma amfetamina kod 38-godišnjeg muškarca koji je priveden, izvestila je danas splitsko-dalmatinska policija. Muškarac je uhapšen nakon što je kod njega pronađeno osam vrećica u kojima se nalazilo 2.090… »
Vesti dana »
Počela vanredna sednica Skupštine Srbije, objedinjena rasprava o 18 tačaka dnevnog reda
Beta pre 30 minutajoš 43 povezane
Ruska vojska uspešna na frontu: Oborila više od 500 ukrajinskih dronova tokom noći
Večernje novosti pre 25 minutajoš 34 povezane
Skandal na Mundijalu: Kakva je uloga Trampa u poništavanju crvenog kartona fudbaleru SAD
BBC News pre 16 minutajoš 60 povezanih
Nejmar završio reprezentativnu karijeru: "Umoran sam, trudio sam se, počelo je ovde na "Met lajf" stadionu i ja sam ovde završio"
Dnevnik pre 50 minutajoš 33 povezane
(Foto/video) Spektakl pred 80.000 navijača: Engleska izbacila Meksiko sa Mundijala, u četvrtfinalu sa Norveškom
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 29 povezanih