Повезане вести
Клупко почело да се одмотава Дијана Хркаловић тешко оптужила Стефановића, говорила о прислушкивању Вучића, Јовањици…
Курир 18.06.2022
Интервју Дијана Хркаловић. Дијана Хркаловић, некадашња државна секретарка у Министарству унутрашњих послова Србије која је оптужена за трговину утицајем, након пуштања из притвора, први пут је јавно проговорила и изнела… »
Дијана Хркаловиц оптужила Небојшу Стефановића да је штитио Беливуков клан
Телеграф 18.06.2022
Бивша државна секретарка МУП-а у време успона клана Веље Невоље дала је велики интервју. Дијана Хркаловић, бивша државна секретарка МУП-а у време успона клана Веље Невоље признала је само део оптужби које јој се стављају на… »
Дијана Хркаловић: Небојша Стефановић прислушкивао Вучића, монтирао Јовањицу и штитио Беливука
Србија данас 18.06.2022
Некадашња државна секретарка у МУП-у у интервјуу за Објектив први пут говори о свим аферама. Дијана Хркаловић, некадашња државна секретарка у Министарству унутрашњих послова Србије, у готово двочасовном и веома емотивном… »
Хркаловић: Небојша Стефановић прислушкивао Вучића и штитио клан Вељка Беливука
Н1 Инфо 18.06.2022
Дијана Хркаловић, бивша државна секретарка у Министарству унутрашњих послова Србије, коју Тужилаштво за организовани криминал терети за трговину утицајем у два случаја, а којој је недавно мера кућног притвора замењена мером… »
Хркаловић: Стефановић штитио Беливука, прислушкивао Вучића, мене малтретирао
Нова 18.06.2022
Бившој државној секретарки МУП-а Дијани Хркаловић недавно је мера кућног притвора замењена мером забране напуштања боравишта, односно територије Београда. Некада “челична дама” српске полиције, како су је називали таблоиди, и… »
Дијана о промени имена: Нисам хтела да Стефановић има увид у моје кретање
Нова 18.06.2022
Бивша државна секретарка МУП-а Србије Дијана Хркаловић у инутервјуу за портал Објектив, први пут је говорила о свим аферама за које се везује њено име. Укратко, за малтене све оптужила Небојшу Стефановића. Између осталог… »
Хркаловић тврди: Стефановић је прислушкивао Вучића, а он га је направио
Нова 18.06.2022
Небојша Стефанович је читао траскрипте разговора председника Вучића, рекла је Дијана Хркаловић у интервју за портал Објектив. „Ја желим да се истина чује и да је ја изговорим. Како ја кажем, било је тако и никако другачије. Ово… »
Хркаловић оптужила Стефановића да је прислушкивао Вучића, "наместио" Јовањицу, штитио Беливука...
Радио 021 18.06.2022
Дијана Хркаловић, бивша државна секретарка МУП у време успона клана Веље Невоље, у интервјуу дневнику Објектив признала је само део оптужби које јој се стављају на терет. Преосталу одговорност пребацује на свог тадашњег… »
„Једва сам преживела, због Стефановићевог малтретирања сам имала 7 операција“
Нова 18.06.2022
Бивша државна секретарка МУП-а Србије Дијана Хркаловић рекла је да је због стреса изазваног психичким злостављањем бившег министра полиције Небојше Стефановића имала седам тешких операција и да је једва преживела. У интервју за… »
Вести дана »

Временска прогноза за четвртак 23. октобар: Данас сунчано и топло, увече наоблачење
Бета пре 47 минутајош 1 повезана

Скуп подршке Милану Богдановићу: Вучић испред Скупштине: "Ми морамо да сачувамо мир, они су нам показали колико су неодговорни" (фото/видео)
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

(Видео) Оборен достављач хране на мотору: Несрећа у Омладинских бригада: На терену полиција и хитна помоћ
Блиц пре 52 минутајош 1 повезана