Povezane vesti
Klupko počelo da se odmotava Dijana Hrkalović teško optužila Stefanovića, govorila o prisluškivanju Vučića, Jovanjici…
Kurir 18.06.2022
Intervju Dijana Hrkalović. Dijana Hrkalović, nekadašnja državna sekretarka u Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije koja je optužena za trgovinu uticajem, nakon puštanja iz pritvora, prvi put je javno progovorila i iznela šokantna saznanja i… »
Dijana Hrkalović: Nebojša Stefanović prisluškivao Vučića, montirao Jovanjicu i štitio Belivuka
Srbija danas 18.06.2022
Nekadašnja državna sekretarka u MUP-u u intervjuu za Objektiv prvi put govori o svim aferama. Dijana Hrkalović, nekadašnja državna sekretarka u Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije, u gotovo dvočasovnom i veoma emotivnom razgovoru sa glavnim i… »
Dijana Hrkalovic optužila Nebojšu Stefanovića da je štitio Belivukov klan
Telegraf 18.06.2022
Bivša državna sekretarka MUP-a u vreme uspona klana Velje Nevolje dala je veliki intervju. Dijana Hrkalović, bivša državna sekretarka MUP-a u vreme uspona klana Velje Nevolje priznala je samo deo optužbi koje joj se stavljaju na teret, dok je sve… »
Hrkalović: Nebojša Stefanović prisluškivao Vučića i štitio klan Veljka Belivuka
N1 Info 18.06.2022
Dijana Hrkalović, bivša državna sekretarka u Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije, koju Tužilaštvo za organizovani kriminal tereti za trgovinu uticajem u dva slučaja, a kojoj je nedavno mera kućnog pritvora zamenjena merom zabrane napuštanja… »
Hrkalović: Stefanović štitio Belivuka, prisluškivao Vučića, mene maltretirao
Nova 18.06.2022
Bivšoj državnoj sekretarki MUP-a Dijani Hrkalović nedavno je mera kućnog pritvora zamenjena merom zabrane napuštanja boravišta, odnosno teritorije Beograda. Nekada “čelična dama” srpske policije, kako su je nazivali tabloidi, i ranije se… »
Dijana o promeni imena: Nisam htela da Stefanović ima uvid u moje kretanje
Nova 18.06.2022
Bivša državna sekretarka MUP-a Srbije Dijana Hrkalović u inutervjuu za portal Objektiv, prvi put je govorila o svim aferama za koje se vezuje njeno ime. Ukratko, za maltene sve optužila Nebojšu Stefanovića. Između ostalog, ispričala je zašto je… »
Hrkalović tvrdi: Stefanović je prisluškivao Vučića, a on ga je napravio
Nova 18.06.2022
Nebojša Stefanovič je čitao traskripte razgovora predsednika Vučića, rekla je Dijana Hrkalović u intervju za portal Objektiv. „Ja želim da se istina čuje i da je ja izgovorim. Kako ja kažem, bilo je tako i nikako drugačije. Ovo mi je prioritet… »
Hrkalović optužila Stefanovića da je prisluškivao Vučića, "namestio" Jovanjicu, štitio Belivuka...
Radio 021 18.06.2022
Dijana Hrkalović, bivša državna sekretarka MUP u vreme uspona klana Velje Nevolje, u intervjuu dnevniku Objektiv priznala je samo deo optužbi koje joj se stavljaju na teret. Preostalu odgovornost prebacuje na svog tadašnjeg pretpostavljenog, ministra… »
„Jedva sam preživela, zbog Stefanovićevog maltretiranja sam imala 7 operacija“
Nova 18.06.2022
Bivša državna sekretarka MUP-a Srbije Dijana Hrkalović rekla je da je zbog stresa izazvanog psihičkim zlostavljanjem bivšeg ministra policije Nebojše Stefanovića imala sedam teških operacija i da je jedva preživela. U intervju za Objektiv… »
Vesti dana »
Dačić: Uhapšena osoba koja je na smrt pretukla učenika ispred škole u Leskovcu
Insajder pre 1 satjoš 40 povezanih
Kaja Kalas-nova šefica evropske diplomatije koja traži jasne rezultate u proširenju
RTV pre 1 satjoš 49 povezanih