Повезане вести

Клупко почело да се одмотава Дијана Хркаловић тешко оптужила Стефановића, говорила о прислушкивању Вучића, Јовањици…

Клупко почело да се одмотава Дијана Хркаловић тешко оптужила Стефановића, говорила о прислушкивању Вучића, Јовањици…

Курир 18.06.2022
Интервју Дијана Хркаловић. Дијана Хркаловић, некадашња државна секретарка у Министарству унутрашњих послова Србије која је оптужена за трговину утицајем, након пуштања из притвора, први пут је јавно проговорила и изнела… »
Дијана Хркаловиц оптужила Небојшу Стефановића да је штитио Беливуков клан

Дијана Хркаловиц оптужила Небојшу Стефановића да је штитио Беливуков клан

Телеграф 18.06.2022
Бивша државна секретарка МУП-а у време успона клана Веље Невоље дала је велики интервју. Дијана Хркаловић, бивша државна секретарка МУП-а у време успона клана Веље Невоље признала је само део оптужби које јој се стављају на… »
Дијана Хркаловић: Небојша Стефановић прислушкивао Вучића, монтирао Јовањицу и штитио Беливука

Дијана Хркаловић: Небојша Стефановић прислушкивао Вучића, монтирао Јовањицу и штитио Беливука

Србија данас 18.06.2022
Некадашња државна секретарка у МУП-у у интервјуу за Објектив први пут говори о свим аферама. Дијана Хркаловић, некадашња државна секретарка у Министарству унутрашњих послова Србије, у готово двочасовном и веома емотивном… »
Хркаловић: Небојша Стефановић прислушкивао Вучића и штитио клан Вељка Беливука

Хркаловић: Небојша Стефановић прислушкивао Вучића и штитио клан Вељка Беливука

Н1 Инфо 18.06.2022
Дијана Хркаловић, бивша државна секретарка у Министарству унутрашњих послова Србије, коју Тужилаштво за организовани криминал терети за трговину утицајем у два случаја, а којој је недавно мера кућног притвора замењена мером… »
Хркаловић: Стефановић штитио Беливука, прислушкивао Вучића, мене малтретирао

Хркаловић: Стефановић штитио Беливука, прислушкивао Вучића, мене малтретирао

Нова 18.06.2022
Бившој државној секретарки МУП-а Дијани Хркаловић недавно је мера кућног притвора замењена мером забране напуштања боравишта, односно територије Београда. Некада “челична дама” српске полиције, како су је називали таблоиди, и… »
Дијана о промени имена: Нисам хтела да Стефановић има увид у моје кретање

Дијана о промени имена: Нисам хтела да Стефановић има увид у моје кретање

Нова 18.06.2022
Бивша државна секретарка МУП-а Србије Дијана Хркаловић у инутервјуу за портал Објектив, први пут је говорила о свим аферама за које се везује њено име. Укратко, за малтене све оптужила Небојшу Стефановића. Између осталог… »
Хркаловић тврди: Стефановић је прислушкивао Вучића, а он га је направио

Хркаловић тврди: Стефановић је прислушкивао Вучића, а он га је направио

Нова 18.06.2022
Небојша Стефанович је читао траскрипте разговора председника Вучића, рекла је Дијана Хркаловић у интервју за портал Објектив. „Ја желим да се истина чује и да је ја изговорим. Како ја кажем, било је тако и никако другачије. Ово… »
Хркаловић оптужила Стефановића да је прислушкивао Вучића, "наместио" Јовањицу, штитио Беливука...

Хркаловић оптужила Стефановића да је прислушкивао Вучића, "наместио" Јовањицу, штитио Беливука...

Радио 021 18.06.2022
Дијана Хркаловић, бивша државна секретарка МУП у време успона клана Веље Невоље, у интервјуу дневнику Објектив признала је само део оптужби које јој се стављају на терет. Преосталу одговорност пребацује на свог тадашњег… »
„Једва сам преживела, због Стефановићевог малтретирања сам имала 7 операција“

„Једва сам преживела, због Стефановићевог малтретирања сам имала 7 операција“

Нова 18.06.2022
Бивша државна секретарка МУП-а Србије Дијана Хркаловић рекла је да је због стреса изазваног психичким злостављањем бившег министра полиције Небојше Стефановића имала седам тешких операција и да је једва преживела. У интервју за… »

Вести дана »