Повезане вести
Коларов објавио крај каријере, али и планове за будућност
Спорт клуб 19.06.2022
Српски фудбалер Александар Коларов одлучио је да заврши играчку каријеру. Ипак, то неће значити и потпуни опроштај од фудбала. „Одувек сам знао да ће пре или касније доћи овај тренутак. Иако ми је жао што затварам једно поглавље… »
Коларов објавио крај играчке каријере, али и планове за будућност
Н1 Инфо 19.06.2022
Српски фудбалер Александар Коларов одлучио је да заврши играчку каријеру. Ипак, то неће значити и потпуни опроштај од фудбала. „Одувек сам знао да ће пре или касније доћи овај тренутак. Иако ми је жао што затварам једно поглавље… »
Званично - Александар Коларов завршио каријеру, постаје функционер
Спортске.нет 19.06.2022
Бивши капитен репрезентације Србије Александар Коларов објавио је да је завршио играчку каријеру. Овакав сценарио дао се наслутити зимус, а шест месеци касније добио је своју потврду. Прослављени леви бек који је носио дресове… »
Александар Коларов преломио: Познат наредни корак у каријери спрског интернационалца!
Хот спорт 19.06.2022
Крај богате каријере! Српски интернационалац и некадашњи репрезентативац Александар Коларов одлучио је да ‘окачи копачке о клин’. Он се данас опростио од фудбала: ‘Одувек сам знао да ће пре или касније доћи овај тренутак. Иако… »
Коларов открио шта ће да ради након фудбалске каријере
Нова 19.06.2022
Потпуно нова улога Бивши фудбалски репрезентативац Србије Александар Коларов званично је завршио играчку каријеру, али је најавио и чиме ће се и у будућности бавити. Коларов је најавио да планира да постане спортски директор и… »
Вести дана »
ЦИК у Приштини одбила да верификује Српску листу за изборе у децембру
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
"Студенти настављају најнормалније да студирају" огласио се Мића Јовановић након одузимања дозволе Мегатренду, ево шта су упутства из Министарства просвете
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана
(Видео) Велики пожар у болници у Требињу: Запалио се кревет на одељењу неурологије, доктори спречили трагедију
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана