Povezane vesti
Kolarov objavio kraj karijere, ali i planove za budućnost
Sport klub 19.06.2022
Srpski fudbaler Aleksandar Kolarov odlučio je da završi igračku karijeru. Ipak, to neće značiti i potpuni oproštaj od fudbala. „Oduvek sam znao da će pre ili kasnije doći ovaj trenutak. Iako mi je žao što zatvaram jedno poglavlje svog života… »
Kolarov objavio kraj igračke karijere, ali i planove za budućnost
N1 Info 19.06.2022
Srpski fudbaler Aleksandar Kolarov odlučio je da završi igračku karijeru. Ipak, to neće značiti i potpuni oproštaj od fudbala. „Oduvek sam znao da će pre ili kasnije doći ovaj trenutak. Iako mi je žao što zatvaram jedno poglavlje svog života… »
Zvanično - Aleksandar Kolarov završio karijeru, postaje funkcioner
Sportske.net 19.06.2022
Bivši kapiten reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov objavio je da je završio igračku karijeru. Ovakav scenario dao se naslutiti zimus, a šest meseci kasnije dobio je svoju potvrdu. Proslavljeni levi bek koji je nosio dresove Čukaričkog, OFK… »
Aleksandar Kolarov prelomio: Poznat naredni korak u karijeri sprskog internacionalca!
Hot sport 19.06.2022
Kraj bogate karijere! Srpski internacionalac i nekadašnji reprezentativac Aleksandar Kolarov odlučio je da ‘okači kopačke o klin’. On se danas oprostio od fudbala: ‘Oduvek sam znao da će pre ili kasnije doći ovaj trenutak. Iako mi je žao što… »
Kolarov otkrio šta će da radi nakon fudbalske karijere
Nova 19.06.2022
Potpuno nova uloga Bivši fudbalski reprezentativac Srbije Aleksandar Kolarov zvanično je završio igračku karijeru, ali je najavio i čime će se i u budućnosti baviti. Kolarov je najavio da planira da postane sportski direktor i skaut. "Dolazim do… »
Vesti dana »
Bivši hrvatski ministar zdravlja Vili Beroš pušten iz zatvora: „Ovo je šok za mene“
Danas pre 10 satijoš 1 povezana
Odbačene optužbe protiv Trampa za pokušaj promene ishoda izbora 2020. godine
Danas pre 8 satijoš 1 povezana
Moderna artiljerija: Kadeti osposobljavani za artiljerijsku vatru na samohodnim haubicama
Blic pre 3 satajoš 1 povezana