Повезане вести

Коларов објавио крај каријере, али и планове за будућност

Коларов објавио крај каријере, али и планове за будућност

Спорт клуб 19.06.2022
Српски фудбалер Александар Коларов одлучио је да заврши играчку каријеру. Ипак, то неће значити и потпуни опроштај од фудбала. „Одувек сам знао да ће пре или касније доћи овај тренутак. Иако ми је жао што затварам једно поглавље… »
Коларов објавио крај играчке каријере, али и планове за будућност

Коларов објавио крај играчке каријере, али и планове за будућност

Н1 Инфо 19.06.2022
Српски фудбалер Александар Коларов одлучио је да заврши играчку каријеру. Ипак, то неће значити и потпуни опроштај од фудбала. „Одувек сам знао да ће пре или касније доћи овај тренутак. Иако ми је жао што затварам једно поглавље… »
Званично - Александар Коларов завршио каријеру, постаје функционер

Званично - Александар Коларов завршио каријеру, постаје функционер

Спортске.нет 19.06.2022
Бивши капитен репрезентације Србије Александар Коларов објавио је да је завршио играчку каријеру. Овакав сценарио дао се наслутити зимус, а шест месеци касније добио је своју потврду. Прослављени леви бек који је носио дресове… »
Александар Коларов преломио: Познат наредни корак у каријери спрског интернационалца!

Александар Коларов преломио: Познат наредни корак у каријери спрског интернационалца!

Хот спорт 19.06.2022
Крај богате каријере! Српски интернационалац и некадашњи репрезентативац Александар Коларов одлучио је да ‘окачи копачке о клин’. Он се данас опростио од фудбала: ‘Одувек сам знао да ће пре или касније доћи овај тренутак. Иако… »
Коларов открио шта ће да ради након фудбалске каријере

Коларов открио шта ће да ради након фудбалске каријере

Нова 19.06.2022
Потпуно нова улога Бивши фудбалски репрезентативац Србије Александар Коларов званично је завршио играчку каријеру, али је најавио и чиме ће се и у будућности бавити. Коларов је најавио да планира да постане спортски директор и… »

Вести дана »