Povezane vesti
Kolarov objavio kraj karijere, ali i planove za budućnost
Sport klub 19.06.2022
Srpski fudbaler Aleksandar Kolarov odlučio je da završi igračku karijeru. Ipak, to neće značiti i potpuni oproštaj od fudbala. „Oduvek sam znao da će pre ili kasnije doći ovaj trenutak. Iako mi je žao što zatvaram jedno poglavlje svog života, zahvalan… »
Kolarov objavio kraj igračke karijere, ali i planove za budućnost
N1 Info 19.06.2022
Srpski fudbaler Aleksandar Kolarov odlučio je da završi igračku karijeru. Ipak, to neće značiti i potpuni oproštaj od fudbala. „Oduvek sam znao da će pre ili kasnije doći ovaj trenutak. Iako mi je žao što zatvaram jedno poglavlje svog života, zahvalan… »
Zvanično - Aleksandar Kolarov završio karijeru, postaje funkcioner
Sportske.net 19.06.2022
Bivši kapiten reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov objavio je da je završio igračku karijeru. Ovakav scenario dao se naslutiti zimus, a šest meseci kasnije dobio je svoju potvrdu. Proslavljeni levi bek koji je nosio dresove Čukaričkog, OFK Beograda… »
Aleksandar Kolarov prelomio: Poznat naredni korak u karijeri sprskog internacionalca!
Hot sport 19.06.2022
Kraj bogate karijere! Srpski internacionalac i nekadašnji reprezentativac Aleksandar Kolarov odlučio je da ‘okači kopačke o klin’. On se danas oprostio od fudbala: ‘Oduvek sam znao da će pre ili kasnije doći ovaj trenutak. Iako mi je žao što zatvaram… »
Kolarov otkrio šta će da radi nakon fudbalske karijere
Nova 19.06.2022
Potpuno nova uloga Bivši fudbalski reprezentativac Srbije Aleksandar Kolarov zvanično je završio igračku karijeru, ali je najavio i čime će se i u budućnosti baviti. Kolarov je najavio da planira da postane sportski direktor i skaut. "Dolazim do kraja… »
Vesti dana »

Otkriveni prvi detalji misterioznog sastanka u Kremlju: "Tramp je poslao signale Rusiji, odgovorili smo": Evo o čemu su pričali Putin i Vitkof
Blic pre 40 minutajoš 25 povezanih

Vremenska prognoza za Srbiju 6. i 7. avgust 2025: upozorenje na grad i lokalne pljuskove uz toplotni talas
Naslovi.ai pre 1 satjoš 34 povezane

Diplomirala ekonomiju, deceu ne šalje u školu bez telohranitelja: Ona je Gorica, ćerka Milorada Dodika
Telegraf pre 39 minutajoš 103 povezane

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe iz Ćićevca
Naslovi.ai pre 40 minutajoš 24 povezane