Povezane vesti
„Od bola sam pala usred emisije“: Ivana Peters o agoniji kroz koju je prošla
Nova 19.06.2022
Pevačica Ivana Peters pre nekoliko godina je doživela srčani udar, a kako je sama priznala, prošla je pravu agoniju. Ona je više puta govorila o ovoj situaciji i o svom zdravstvenom problemu. „Bol je bio neopisivo jak i mislila sam da nikada neće… »
Od bola sam pala u nesvest usred emisije: Kad je došla sebi, usledio je šok! Godinama na lekovima, a jednog pravila se danas…
Kurir 19.06.2022
Pevačica Ivana Peters pre nekoliko godina je doživela srčani udar, a kako je sama priznala, prošla je pravu agoniju. - Bol je bio neopisivo jak i mislila sam da nikada neće prestati. U toj agoniji sam se onesvestila, a kada sam došla sebi, usledio je… »
Vesti dana »
Studenti objavili tekst o sportistima uz moćnu simboliku: "Srbija je zemlja šampiona, a šampioni uvek biraju isti broj"
Nova pre 47 minutajoš 48 povezanih
Srbija pobegla od Italije?! Ovako izgleda tabela posle još jednog čudesnog preokreta odbojkaša na Evropskom prvenstvu
Kurir pre 22 minutajoš 25 povezanih
RIK doneo rešenja o obrazovanju lokalnih izbornih komisija za pet mesta u AP KiM
Blic pre 17 minutajoš 35 povezanih
Tačiju i trojici bivših pripadnika OVK višegodišnje kazne za ratne zločine na Kosovu, nezadovoljstvo u Prištini
BBC News pre 12 minutajoš 25 povezanih