Povezane vesti
Milica Kon o borbi sa rakom: Neće mi biti problem ako treba da mi uklone dojke
Nova 19.06.2022
Voditeljka otkrila detalje i apelovala na sve žene da idu na redovne kontrole. Voditeljka Milica Kon uspešno se izborila sa rakom dojke koji je otkrila sasvim slučajno, a onda je podelila detalje svoje borbe. „Ja sam onaj dobar učenik, dakle, dva… »
"Ako treba da uklone dojke, neće mi biti problem": Naša voditeljka o borbi sa kancerom: "Od sedme godine sam na onkologiji"
Blic 19.06.2022
Voditeljka Milica Kon uspešno se izborila sa rakom dojke koji je sasvim slučajno otkrila. Voditeljka Milica Kon kancer dojke uočila je sasvim slučajno - na redovnom pregledu kod ginekologa, a sada je otkrila detalje uspešne borbe. Kako kaže… »
Milica Kon o borbi protiv raka dojke: "Od sedme godine posećujem odeljenje za onkologiju"
Telegraf 19.06.2022
- Napipala sam nešto i hirurzi su isprva smatrali da je to masno tkivo i da mogu da ga operišem ako mi smeta. Kasnije se ispostavilo da je u pitanju kancer - ispričala je voditeljka. Voditeljka Milica Kon je u „Ako progovorim“ na televiziji K1… »
Vesti dana »
Crno Badnje veče u Jagodini: Sinoć je pomahnitali ubica zavio u crno jednu porodicu, a ovako je tekla potera za njim (foto)
Blic pre 36 minutajoš 9 povezanih
Ceca u ponoć stigla u Hram: Na božićnu liturgiju došla skroz kamuflirana sa osobom koja joj je jako važna
Telegraf pre 6 satijoš 10 povezanih
Snežna oluja paralisala Ameriku! U nekoliko država SAD zatvorene škole i vladine kancelarije, više od 200 nesreća! Totalna havarija
Kurir pre 5 satijoš 5 povezanih
Prolećne temperature na Božić! Vremenska prognoza za danas, "kuvaćemo" se na 16 stepeni: Evo kada ponovo stiže drastično zahlađenje i sneg
Kurir pre 42 minutajoš 7 povezanih