Povezane vesti
Milica Kon o borbi sa rakom: Neće mi biti problem ako treba da mi uklone dojke
Nova 19.06.2022
Voditeljka otkrila detalje i apelovala na sve žene da idu na redovne kontrole. Voditeljka Milica Kon uspešno se izborila sa rakom dojke koji je otkrila sasvim slučajno, a onda je podelila detalje svoje borbe. „Ja sam onaj dobar učenik, dakle, dva puta… »
"Ako treba da uklone dojke, neće mi biti problem": Naša voditeljka o borbi sa kancerom: "Od sedme godine sam na onkologiji"
Blic 19.06.2022
Voditeljka Milica Kon uspešno se izborila sa rakom dojke koji je sasvim slučajno otkrila. Voditeljka Milica Kon kancer dojke uočila je sasvim slučajno - na redovnom pregledu kod ginekologa, a sada je otkrila detalje uspešne borbe. Kako kaže, "sreća" je… »
Milica Kon o borbi protiv raka dojke: "Od sedme godine posećujem odeljenje za onkologiju"
Telegraf 19.06.2022
- Napipala sam nešto i hirurzi su isprva smatrali da je to masno tkivo i da mogu da ga operišem ako mi smeta. Kasnije se ispostavilo da je u pitanju kancer - ispričala je voditeljka. Voditeljka Milica Kon je u „Ako progovorim“ na televiziji K1 govorila o… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza Srbije: stabilno, suvo i vetrovito vreme uz hladna jutra
Naslovi.ai pre 1 satjoš 27 povezanih

Napeto u Novom Sadu: Žandarmerija potisnula građane, policajci šutirali bicikle i otimali telefone novinarima (VIDEO)
N1 Info pre 36 minutajoš 35 povezanih

Milutinov pretekao Printezisa! Srbin ispred legendarnog Grka na večnoj listi Evrolige
Večernje novosti pre 35 minutajoš 34 povezane

Saša se vratio u delikatnom trenutku, ali bolji raspored na startu nije mogao da ima!
Sportske.net pre 20 minutajoš 29 povezanih