Повезане вести

Милица Кон о борби са раком: Неће ми бити проблем ако треба да ми уклоне дојке

Милица Кон о борби са раком: Неће ми бити проблем ако треба да ми уклоне дојке

Нова 19.06.2022
Водитељка открила детаље и апеловала на све жене да иду на редовне контроле. Водитељка Милица Кон успешно се изборила са раком дојке који је открила сасвим случајно, а онда је поделила детаље своје борбе. „Ја сам онај добар… »
"Ако треба да уклоне дојке, неће ми бити проблем": Наша водитељка о борби са канцером: "Од седме године сам на онкологији"

"Ако треба да уклоне дојке, неће ми бити проблем": Наша водитељка о борби са канцером: "Од седме године сам на онкологији"

Блиц 19.06.2022
Водитељка Милица Кон успешно се изборила са раком дојке који је сасвим случајно открила. Водитељка Милица Кон канцер дојке уочила је сасвим случајно - на редовном прегледу код гинеколога, а сада је открила детаље успешне… »
Милица Кон о борби против рака дојке: "Од седме године посећујем одељење за онкологију"

Милица Кон о борби против рака дојке: "Од седме године посећујем одељење за онкологију"

Телеграф 19.06.2022
- Напипала сам нешто и хирурзи су испрва сматрали да је то масно ткиво и да могу да га оперишем ако ми смета. Касније се испоставило да је у питању канцер - испричала је водитељка. Водитељка Милица Кон је у „Ако проговорим“ на… »

Вести дана »