Povezane vesti
Ukrajinska bolničarka koja je snimila opsadu Marijupolja oslobođena iz zatočeništva
Euronews 19.06.2022
Bolničarka iz Ukrajina koja je ranije ove nedelje oslobođena iz ruskog zarobljeništva Julija Pajevska zahvalila se ukrajinskom predsedniku Vladimiru Zelenskom. "Znam da će sve uspeti i svi ćemo biti kod kuće kao što sam ja sada", rekla je Pajevska… »
Oglasila se ukrajnska doktorka koju su zarobili Rusi! Snimala užase u Marijupolju, a sada je poručila samo jedno...
Mondo 19.06.2022
Na snimcima se vidi kako je doktorka pokušala da spasi ranjene ruske vojnike i ukrajinske civile, a nakon snimka su je zarobili Rusi. Na snimcima se vidi kako je doktorka pokušala da spasi ranjene ruske vojnike i ukrajinske civile, a nakon snimka su je… »
Vesti dana »

Advokat Tomislava Momirovića: Odluka o pritvoru sramna, za nju sam saznao iz medija
Beta pre 2 minutajoš 39 povezanih

Promena vremena u Srbiji: Sunčano na istoku i jugu, nepogode u ostalim krajevima
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 37 povezanih

Premijer Macut prisustvovaće obeležavanju Dana sećanja na stradale i prognane u Oluji
RTV pre 1 satjoš 22 povezane

Međunarodna akcija pojačane kontrole brzine u Srbiji i Evropi od 4. do 10. avgusta 2025.
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 19 povezanih