Povezane vesti
FOTO Kolarov rekao da ide u penziju, pa otrčao da navija za „orliće“
Nova 20.06.2022
Mladi fudbaleri Srbije imaju poznatu podršku na tribinama u Slovačkoj. U danu kada je objavljeno da Aleksandar Kolarov završava svoju dugu i uspešnu karijeru, „orlići“ su igrali meč sa Izraelom na U19 prvenstvu Evrope (2:2). Nisu uspeli da pobede, ali su… »
‘Tvoji centaršutevi, moji golovi’: Džeko se slomio zbog Kolarova, teško mu je pala odluka srpskog fudbalera da se penzioniše!…
Hot sport 20.06.2022
Kolarov odlazi u penziju. Čuveni srpski fudbaler Aleksandar Kolarov rastužio je juče sve ljubitelje fudbala informacijom da odlazi u ‘penziju’. On iza sebe ima veoma uspešnu karijeru, tokom koje je mnogo puta igrao zajedno sa Edinom Džekom. Njih dvojica… »
Emotivni oproštaj džeka Od kolarova: "Više si od saigrača, više od prijatelja, tvoji centaršutevi, moji golovi"
Večernje novosti 20.06.2022
NEKADAŠNJI reprezentativac Aleksandar Kolarov juče je obavestio javnost da odlazi u fudbalsku penziju. EPA Fudbaler koji iza sebe ima uspešnu karijeru, a tokom nje često mu se put ukrštao sa Edinom DŽekom. Igrali su zajedno u Mančester sitiju, Romi i… »
Džeko poslao emotivnu poruku Kolarovu: Postao si mi više od prijatelja, uživaj
Nova 20.06.2022
Bosanski reprezentativac se oprostio od srpskog fudbalera. Nekadašnji reprezentativac i kapiten Srbije Aleksandar Kolarov odlučio je da se penzioniše. Edin Džeko, njegov bliski saigrač sa kojim je delio svlačionicu gotovo u celoj karijeri, je na… »
Vesti dana »

Direktor novosadske Hitne: Tehničari odbili da pomognu naprednjacima, sledi disciplinski postupak
Luftika pre 4 satijoš 22 povezane

Radnik aerodroma prosuo vodu i prekrstio se kad su košarkaši Srbije poleteli
Politika pre 11 minutajoš 70 povezanih

Ima li nade za Srbiju? Otkriveno stanje Tijane Bošković nakon povrede koja nas je sve zabrinula!
Kurir pre 16 minutajoš 24 povezane