Povezane vesti
„Non-pejperi” šansa ili zamka za Srbiju
Politika 20.06.2022
Makronov predlog o Evropskoj političkoj zajednici je odgovor na aspiracije Ukrajine, a i Moldavije i Gruzije za dodelu kandidature i otpor unutar same EU jer su zemlje zapadnog Balkana za to morale godinama da rade, ocenjuje Jelica Minić. Dok jednom ne… »
Mišel: Unaprediti integraciju Zapadnog Balkana u EU
Dnevnik 20.06.2022
BRISEL: Predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel poručio je danas da je Zapadni Balkan važan za EU, kao i da je EU važna za Zapadni Balkan, i da se stoga mora ponovo pokrenuti proces proširenja i unaprediti integracija zapadnobalkanskih partnera. On je u… »
Mišel: Unaprediti integraciju Zapadnog Balkana u EU
Euronews 20.06.2022
Predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel poručio je danas da je Zapadni Balkan važan za EU, kao i da je EU važna za Zapadni Balkan, i da se stoga mora ponovo pokrenuti proces proširenja i unaprediti integracija zapadnobalkanskih partnera. On je u pismu, u… »
Vesti dana »
(Video) "Ne znam, udario me kamion brate!" Pojavio se snimak na kojem je navodno vozač koji je povređen u nesreći kod Umke: Sav krvav, iza njega razlupana kola
Blic pre 51 minutajoš 45 povezanih
Đedović Handanović razgovarala sa naftnim kompanijama o snabdevanju tržišta
NIN pre 2 satajoš 21 povezana
Bajatović: Stečaj za NIS loša opcija - Srbija to neće dozvoliti; Očekujem ugovor sa Rusijom o gasu
Sputnik pre 1 satjoš 20 povezanih
Jokić: Gledao sam reprezentaciju, zahvalan sam onima koji su se odazvali
NIN pre 2 satajoš 55 povezanih